Nakup rabljenih tovornjakov s cisterno in silosom

Najdi vozila

Vaše prednosti

  • Znak kakovosti
    Vsa rabljena vozila s cisterno in silosom preverimo, preden jih ponudimo. Za dodatno varnost poskrbi znak kakovosti MAN TopUsed.
  • Finance in servis
    MAN TopUsed ponuja možnosti lizinga in financiranja – izkoristite tudi izbiro možnosti garancije in prvovrstni servis.
  • Varna izbira
    Zaradi posebne zasnove so vozila s cisterno in silosom najboljša rešitev za varen prevoz tekočin vseh vrst ali velikih količin tovora v razsutem stanju.

Splača se kupiti rabljena vozila s cisterno in silosom!

Okrepite svoj vozni park z rabljenimi vozili s cisterno in silosom

Pri prevozu tekočin vseh vrst ali velikih količin tovora v razsutem stanju je vozilo s silosom nepogrešljivo, saj njegova posebna zasnova zagotavlja varen prevoz blaga, ki ga je treba prevažati. Hkrati je zagotovljeno enostavno nakladanje in razkladanje vsebine. Vozila s silosom se od drugih nadgradenj za tovornjake razlikujejo po svoji okrogli zasnovi. Vozila imajo prav tako zložljivo lestev v zadnjem delu – namenjena je plezanju v vozilo. Varnostna rešetka omogoča hojo po celotni dolžini vsebnika in celotnega silosa.

Tovornjaki z nadgradnjo s cisterno so na voljo v različnih izvedbah. Medtem ko so nekatere različice zgolj transportna vozila, imajo številna vozila s cisterno na krovu tudi opremo za dviganje tovora. V bistvu je mogoče razlikovati med trajno nameščenimi cisternami in zamenljivimi ali dodatnimi cisternami, ki so lahko v okrogli obliki, eliptični obliki ali obliki zaboja. To pomeni, da lahko cisterne varno prevažajo kakršne koli tekočine.

MAN TopUsed vam ponuja široko paleto vozil s cisternami in silosi. Ne glede na to, ali gre za prevoz razsutega blaga, drobnozrnatega materiala ali tekočin vseh vrst, naš iskalnik vozil za prodajo ponuja rabljene stroje vseh znamk in vrst. Poiščite in najdite popoln dodatek k svojemu voznemu parku in izkoristite odlično kakovost naših lahkih gospodarskih vozil.

Najdi vozila