DVE GENERACIJI.
MOČAN DNK.

Vse na enem mestu

 • Pri MAN TopUsed zdaj lahko izbirate med dvema generacijama tovornjakov
  Poleg preizkušenih rabljenih vozil MAN lahko zdaj odkrijete tudi najnovejšo generacijo tovornjakov MAN TopUsed: odlično ohranjeni, obsežno testirani, izjemno učinkoviti in zanesljivi.
 • Celoten močan paket
  Izkoristite celoten močan paket za vaš poslovni uspeh: od voznega, delovnega in bivalnega udobja ter varnosti, učinkovitosti in povezljivosti, pa vse do inovativnih storitev in nabora storitev MAN TopUsed.

Zdaj pri MAN TopUsed: Dve generaciji tovornjakov

Preverjena in najnovejša generacija tovornjakov MAN TopUsed #SIMPLYMYTRUCK

Že več generacij so strokovno vzdrževana in obsežno testirana vozila MAN TopUsed vedno zagotavljala izjemno učinkovitost in zanesljivost z ohranjanjem visoke vrednosti. Zdaj je bila preizkušeni generaciji tovornjakov MAN TopUsed dodana nova generacija, ki ponuja ogromno. S konceptom visoko učinkovitega gospodarskega vozila ponuja popolno prepletanje inovativne tehnologije vozil, pametnih tehnologij in digitalnih rešitev za trajnostno povečanje učinkovitosti. To vam bo koristilo na več načinov: Ne samo, da s tem okrepite svoj vozni park na posebej likvidnostno prijazen način, temveč imate tudi koristi od celotnega močnega paketa:

 • Prvovrstna osredotočenost na voznika
  Optimalno delo, varna vožnja, sproščeno bivanje s pomočjo popolnoma novega koncepta notranjosti, osredotočenega na voznika.

 • Optimizirana razpoložljivost vozil
  Zanesljiva tehnologija MAN, ki je varčna z gorivom, inovativni asistenčni sistemi in digitalne storitve za maksimalno gospodarnost in učinkovitost

 • Izjemna gospodarnost in učinkovitost
  Vrhunska kakovost, dolgi intervali vzdrževanja in servisno usmerjena zasnova za minimalne čase mirovanja.

 • Močno partnerstvo
  Sodobno vzdrževanje in upravljanje časa, servisne pogodbe po meri ali individualne rešitve s kompetentno podporo skozi celotno življenjsko dobo vozila.

PREBERITE VEČ

Katera generacija MAN TopUsed ustreza mojim potrebam?

Preverjena generacija tovornjakov MAN TopUsed

Vsa vozila

Najnovejša generacija tovornjakov MAN TopUsed

Nova vozila

Imate vprašanja?

Kje je najbližja lokacija MAN TopUsed?

Želim izvedeti več o MAN TopUsed.