Nakup rabljenega tovornjaka s prekucnikom

Najdi vozila

Vaše prednosti

  • Znak kakovosti
    Vse rabljene tovornjake ali prekucnike temeljito pregledamo, preden jih ponudimo. Za dodatno varnost poskrbi znak kakovosti MAN TopUsed.
  • Financiranje in servis
    MAN TopUsed vam ponuja možnosti lizinga in financiranja – izkoristite tudi izbiro možnosti garancije in prvovrstni servis.
  • Vsestransko uporaba
    Tovornjaki s prekucnikom so robustni in vsestranski ter se uporabljajo predvsem na gradbiščih in v kmetijstvu.

Splača se kupiti rabljeni tovornjak s prekucnikom!

Okrepite svoj vozni park z rabljenimi prvovrstnimi prekucniki

Tovornjaki s prekucnikom se večinoma uporabljajo v gradbeni industriji za prevoz razsutega blaga, pogosto pa tudi na javnih površinah s strani služb za vzdrževanje cest ali vzdrževanje zelenih površin. V kmetijskem sektorju se pogosto uporabljajo prekucniki žita z zaprto nadgradnjo ali ponjavo za zaščito tovora pred vremenskimi vplivi.

Ponudba teh lahkih gospodarskih vozil se začne z majhnimi dostavnimi vozili in se razširi na velike tovornjake za odvoz smeti za težke prevoze, ki se uporabljajo v rudarstvu ali težkem prevozu in lahko dosežejo težo v območju nekaj sto ton. V cestnem prometu se prekucni mostovi pogosto uporabljajo na vseh običajnih podvozjih tovornjakov, pri težjih tovornjakih pa se pogosto uporabljajo oprtni polpriklopniki s priklopniki in vgrajenimi prekucnimi mostovi. Prekucni most je nakladalna površina, ki je prek prekucnega mehanizma povezana s podvozjem nosilnega vozila in jo je mogoče s sprožitvijo tega mehanizma delno nagniti na tri strani – tako se razkladanje izvede z namernim drsenjem tovora z nakladalne površine. Zaradi velikih koristnih obremenitev in velike količine tovora so prekucniki neverjetno koristni na veliko področjih.

Iščete enostranski prekucnik, dvostranski prekucnik ali tristranski prekucnik za svoje podjetje? V tem primeru kliknite na iskalnik vozil MAN – popoln rabljen prekucnik vas čaka! Z MAN TopUsed imate na voljo veliko izbiro različnih prekucnikov po ugodnih cenah, ne glede na proizvajalca, v vseh kategorijah teže in serij. MAN TopUsed vas vabi!

Najdi vozila