Nakup rabljenih vozil za prevoz avtomobilov

Najdi vozila

Vaše prednosti

  • Znak kakovosti
    Rabljena transportna vozila za prevoz avtomobilov preverimo, preden jih ponudimo. Za dodatno varnost poskrbi znak kakovosti MAN TopUsed.
  • Financiranje in servis
    MAN TopUsed ponuja možnosti lizinga in financiranja – izkoristite tudi izbiro možnosti garancije in prvovrstni servis.
  • Veliko naenkrat
    Transportna vozila za prevoz osebnih avtomobilov lahko sprejmejo do deset avtomobilov ali zagotovijo prostor za eno ali več težkih vozil.

Splača se kupiti rabljeno transportno vozilo za prevoz osebnih avtomobilov!

Okrepite svoj vozni park z rabljenimi prvovrstnimi vozili za prevoz osebnih avtomobilov

Za prevoz avtomobilov se uporabljajo posebej izdelane nadgradnje za podvozja, prikolice in polpriklopnike v odprti ali zaprti konstrukciji. Velika vozila za prevoz osebnih avtomobilov lahko sprejmejo do deset avtomobilov ali zagotovijo prostor za eno ali več težkih vozil.

Običajno so vozila za prevoz avtomobilov izdelana z odprto konstrukcijo. Standardni model ima dvonadstropno nadgradnjo. Modeli za prevoz težkih vlačilcev, gradbenih strojev, transportnih vozil ali drugih težkih gospodarskih vozil so večinoma zasnovani kot nizki priklopniki z globinskim nakladalnikom z nakladalno površino štiri metre in več zaradi razporeditve teže in visoke konstrukcije blaga, ki ga je treba prepeljali. Takšna vozila za prevoz avtomobilov lahko prevažajo tovor do 20 ton.

Zaprta vozila za prevoz avtomobilov se uporabljajo za dragocena nova vozila, starodobnike ali dirkalne avtomobile. Oprema teh do 14 metrov dolgih vozil za prevoz avtomobilov vključuje nakladalne klančine ali nakladalno ploščad, pritrdilne naprave in pogosto hidravlične kabelske vitle. V standardnih modelih s štirimi metri visoko nadgradnjo in približno desetimi tonami tovora lahko v dveh nadstropjih prevažamo do šest avtomobilov.

Poiščite pravo transportno vozilo za prevoz avtomobilov pri MAN TopUsed in izkoristite visoko kakovost naših gospodarskih vozil. Ponujamo rabljena vozila za prevoz avtomobilov vseh proizvajalcev v vseh kategorijah teže in s široko paleto storitev. Rešitev vaših prevoznih nalog je oddaljena le nekaj klikov. Pripeljite tovor na cilj povsem brez poškodb!

Najdi vozila