Nakup rabljenih tovornjakov za prevoz pijač

Najdi vozila

Vaše prednosti

  • Znak kakovosti
    Rabljene tovornjake za prevoz pijač temeljito pregledamo, preden jih ponudimo. Za dodatno varnost poskrbi znak kakovosti MAN TopUsed.
  • Financiranje in servis
    MAN TopUsed vam ponuja možnosti lizinga in financiranja – izkoristite tudi izbiro možnosti garancije in prvovrstni servis.
  • Učinkovitost polnega tovora
    Tovornjaki z nadgradnjo za prevoz pijač so zaradi svoje velike nosilnosti in togosti okvirja idealni za prevoz pijač.

Splača se kupiti rabljene tovornjake za prevoz pijač!

Okrepite svoj vozni park z visokokakovostnimi tovornjaki za prevoz pijač

Tovornjaki, ki so vozilo za prevoz pijač imajo veliko koristno obremenitev in nosilnost z lahkoto nakladanja. Ko gre za zahtevane nadgradnje za prevoz pijač, je še posebej pomembno natančno določiti pogoje uporabe vozila, saj lahko zanesljivost, zaščita tovora in aerodinamika sistemov nadgradenj zagotovijo odločilno konkurenčno prednost trgovcem in špediterjem. Na voljo so različni sistemi nadgradenj, odvisno od zahtev: Zložljivi zabojniki in​zabojniki z nihajnimi stenami, bočna tovorna stena, kot je sistem ponjav in različne izvedbe šasije.

Ker je večina pijač neobčutljiva na zmerna nihanja temperature, v večini primerov ni treba uporabljati niti hladilnih zabojnikov ali prikolic. Tovornjaki s hladilnimi zabojniki z vgrajenimi hladilnimi agregati se pogosto uporabljajo na večjih prireditvah – zagotavljajo, da so zahtevane pijače vedno na pravi temperaturi.

Ali iščete popoln tovornjak, ki je vozilo za prevoz pijač za lokalno ali medkrajevno distribucijo? Na MAN TopUsed boste našli inovativne sisteme nadgradenj, ki ustrezajo vašim zahtevam. Izkoristite veliko izbiro različnih lahkih gospodarskih vozil po ugodnih cenah, ne glede na proizvajalca, v vseh kategorijah teže in zasnove. Učinkovitost prevoza je zagotovljena!

Najdi vozila