O MAN TopUsed

Najboljša rabljena lahka gospodarska vozila vseh blagovnih znamk

Dobrodošli pri MAN TopUsed.

Mednarodna blagovna znamka rabljenih vozil MAN Truck & Bus SE.

Prodajamo kakovostna, rabljena gospodarska vozila vseh znamk in vrst (tovornjaki, avtobusi in lahka gospodarska vozila) v več kot 30 državah prek skupno 36 lastnih centrov MAN TopUsed.

Poiščite in najdite svoj rabljen tovornjak, avtobus ali lahko gospodarsko vozilo povsem enostavno v našem edinstvenem iskalniku vozil in izkoristite visoko kakovost naših vozil.

Vaše želeno vozilo z veseljem dopolnimo z individualnimi servisnimi storitvami, kot so npr. garancije za rabljena vozila, ki veljajo po vsej Evropi, individualne rešitve financiranja, pogodbe za popravila in vzdrževanje po meri ter prilagoditve vozil in predelave po željah stranke. Nadaljnje podrobnosti vam bodo z veseljem posredovali naši strokovnjaki MAN TopUsed na naših lokacijah MAN TopUsed.

Naša garancija storitev

Kakovost TopUsed

Najboljša kakovost

Zaupajte našim strokovnjakom. Vsa vozila so temeljito pregledana, preden jih ponudimo kot vozilo MAN TopUsed. Ne glede na to, ali gre za novejša ali stara rabljena gospodarska vozila, pri nas boste prejeli najboljšo kakovost po pošteni ceni. Za še več varnosti poskrbi znak kakovosti MAN TopUsed.

Svetovanje TopUsed

Najboljše svetovanje

Vse za vaše zadovoljstvo. Vaš partner MAN TopUsed vam bo kompetentno in izčrpno svetoval, tako da boste našli ravno pravo rabljeno vozilo za svojo uporabo. MAN TopUsed nudi še več: Na zahtevo vam bomo z veseljem svetovali pri individualnih prilagoditvah vozila, predelavah, prilagojenih vašim potrebam, ali celovitih sistemskih rešitvah. Dovolite, da vam naši strokovnjaki že danes neobvezujoče svetujejo. Veselimo se vas.

Izbira TopUsed

Najboljši izbor

Izkoristite široko ponudbo rabljenih gospodarskih vozil pri MAN TopUsed. Poleg največjega izbora rabljenih vozil blagovnih znamk MAN in NEOPLAN na svetu vam MAN TopUsed ponuja tudi vozila, polpriklopnike in prikolice drugih blagovnih znamk.

Financiranje TopUsed

Najboljše financiranje

Ste se odločili za nakup rabljenega lahkega gospodarskega vozila?

Nato se odločite za rešitev financiranja Volkswagen Financial Services, individualno prilagojeno vašim potrebam. Z natančnim poznavanjem panoge vam bodo vedno znali kar najbolje svetovati.

Servis TopUsed

Najboljši servis

Tukaj smo za vas, vedno in povsod. Z našo globalno in celovito servisno mrežo vam vedno zagotavljamo kratke poti, hiter potek postopka in kratke čase mirovanja vozila. Najsodobnejša oprema, originalni nadomestni deli, posebna orodja ter strokovnjaki vam v naših MAN servisnih opornih točkah zagotavljajo prvovrstno svetovanje.

Naša servisna linija MAN Mobile24 vam je na voljo kadarkoli, 365 dni v letu na

Tel. 00800 Mobile24

Tel. 00800 66 24 53 24

Pregled zmogljivosti TopUsed

Naše servisne storitve

Ponujamo vam prilagodljive možnosti financiranja za nakup vašega vozila MAN TopUsed ter individualno prilagojene storitve, kot so pogodbe o popravilu in vzdrževanju, prilagoditve vozil po željah stranke in garancije za rabljena vozila. Zaposleni na naših lokacijah MAN TopUsed vam z veseljem svetujejo pri vaši odločitvi.
K pregledu

Imate vprašanja?

Poiščite svojo lokacijo MAN TopUsed

Ali želite izvedeti več?