Dobrodošli pri MAN TopUsed

Najboljša rabljena gospodarska vozila vseh blagovnih znamk

MAN TopUsed

Mednarodna blagovna znamka rabljenih vozil MAN Truck & Bus SE.

Dobrodošli pri MAN TopUsed – vašem zanesljivem partnerju za visokokakovostna rabljena gospodarska vozila v več kot 30 državah. Naša ponudba tovornjakov, avtobusov in kombijev zajema vse znamke in vrste. S skupno 36 lastnimi centri MAN TopUsed smo tudi v vaši bližini.

Odkrijte želeno gospodarsko vozilo v našem iskalniku vozil in izkoristite kakovost in zanesljivost naših vozil.

Vendar pa naše storitve daleč presegajo samo prodajo vozil. Ponujamo vam tudi prilagojene storitve, kot so prilagodljive rešitve financiranja, posebne pogodbe za popravila in vzdrževanje, digitalne storitve ter prilagoditve in predelave vozil po meri strank. Naši strokovnjaki MAN TopUsed vam bodo z veseljem posredovali dodatne podrobnosti na naših lokacijah.

Naša obljuba glede storitev vam

Kakovost TopUsed

Najboljša kakovost

Zaupajte našim strokovnjakom. Vsa vozila so temeljito pregledana, preden jih ponudimo kot vozilo MAN TopUsed. Ne glede na to, ali gre za novejša ali stara rabljena gospodarska vozila, boste pri nas prejeli najboljšo kakovost po pošteni ceni. Za še več varnosti poskrbi znak kakovosti MAN TopUsed.

Svetovanje TopUsed

Najboljše svetovanje

Vse za vaše zadovoljstvo. Vaš partner MAN TopUsed vam bo kompetentno in izčrpno svetoval, tako da boste našli ravno pravo rabljeno vozilo za svojo uporabo. MAN TopUsed nudi še več: Na zahtevo vam bomo z veseljem svetovali pri individualnih prilagoditvah vozila, predelavah, prilagojenih vašim potrebam, ali celovitih sistemskih rešitvah. Dovolite, da vam naši strokovnjaki že danes neobvezujoče svetujejo. Veselimo se vas.

Izbira TopUsed

Najboljša izbira

Izkoristite široko ponudbo rabljenih gospodarskih vozil pri MAN TopUsed. Poleg največjega izbora rabljenih vozil blagovnih znamk MAN in NEOPLAN na svetu vam MAN TopUsed ponuja tudi vozila, polpriklopnike in prikolice drugih blagovnih znamk.

Financiranje TopUsed

Najboljše financiranje

Ste se odločili za nakup rabljenega gospodarskega vozila?

Potem se odločite za finančno rešitev MAN Financial Services, individualno prilagojeno vašim potrebam. Z natančnim poznavanjem panoge vam bodo vedno znali kar najbolje svetovati.

Servis TopUsed

Najboljši servis

Tukaj smo za vas, vedno in povsod. Z našo globalno in celovito servisno mrežo vam vedno zagotavljamo kratke poti, hiter potek postopka in kratke čase mirovanja vozila. Najsodobnejša oprema, originalni nadomestni deli, posebna orodja ter strokovnjaki vam v naših MAN servisnih opornih točkah zagotavljajo prvovrstno svetovanje.

Naša servisna linija MAN Mobile 24 vam je na voljo kadarkoli, 365 dni v letu na

  • Tel. 00800 Mobile 24
  • Tel. 00800 66 24 53 24

Pregled storitev TopUsed

Naše servisne storitve

Ponujamo vam prilagodljive možnosti financiranja za nakup vašega vozila MAN TopUsed ter individualno prilagojene storitve, kot so pogodbe o popravilu in vzdrževanju, prilagoditve vozil po željah stranke in garancije za rabljena vozila. Zaposleni na naših lokacijah MAN TopUsed vam z veseljem svetujejo pri vaši odločitvi.
K pregledu

Imate vprašanja?

Poiščite svojo lokacijo MAN TopUsed

Ali želite izvedeti več?