Kjøp brukte lastebiler med påbygg

Finn kjøretøy

Fordelene for deg

  • Kvalitetsstempel
    Lastebiler med påbygg kontrolleres før de tilbys. Enda mer sikkerhet tilbys med MAN TopUsed kvalitetsstempel.
  • Finansiering og service
    MAN TopUsed tilbyr leasing- og finansieringstilbud – og du drar også nytte av et utvalg garantialternativer og førsteklasses service.
  • Optimale påbyggsløsninger
    Enten for landbruk, anlegg, bil- eller næringsmiddeltransport – hos MAN TopUsed finner du den perfekte lastebilen med påbygg.

Å kjøpe brukt lastebil med påbygg lønner seg!

Styrk flåten din med brukte lastebiler med påbygg

Uansett om det er for landbruk, på byggeplassen, for transport av næringsmiddel eller drikke, i transportsektoren, brukes forskjellige påbygg, avhengig av type og mengde på varene som skal transporteres.

Hvis du leter etter en lastebil for pakke- og ekspresstjenester, anbefales et kommersielt kjøretøy med påbyggsskap inkludert lasterampe eller dobbel dør (bak). For kjøletransport brukes frysere, som vanligvis er utstyrt med parkeringskjøling – sideveggene, gulvet og taket er støpt i sandwichkonstruksjon for å isolere varene perfekt. En veldig populær påbyggsløsning er kapellpåbygg. Her består påbygget bare av en metallramme som en skyvbar presenning strekkes over. Med en lasteplankonstruksjon er lastebilen åpen øverst – lasten er sikret med sidevegger. Denne typen påbygg brukes hovedsakelig til å transportere varer som er ufølsomme for regn og andre værforhold. Ved tippbiler kan påbygget vippes ved å trykke på en knapp, slik at lasten glir av tilhengeren. Væsker som drivstoff, kjemikalier, melk eller vann transporteres med tankpåbygg. I påbygg for biltransportører kan det vanligvis transporteres opptil ni biler, som er stablet i to nivåer. Andre påbygg brukes til transport av storfe, transport av drikke i kjølevogner, tauebiler og påbygg for boligformål.

Hos MAN TopUsed finner du brukte lastebiler og anleggsmaskiner fra forskjellige produsenter med påbyggsløsninger inkludert utvidelser som skyvevegger og doble dører – alt du trenger for dine transportoppgaver. Klikk her og dra nytte av den utmerkede tilstanden til våre kjøretøy.

Finn kjøretøy