Kjøp brukt lastebil med heve/senke-arbeidsplattform

Finn kjøretøy

Fordelene for deg

  • Kvalitetsstempel
    Alle brukte heve/senke-arbeidsplattformer blir omfattende kontrollert før de tilbys. Enda mer sikkerhet tilbys med MAN TopUsed kvalitetsstempel.
  • Finansiering og service
    MAN TopUsed tilbyr leasing- og finansieringstilbud – og du drar også nytte av et utvalg garantialternativer og førsteklasses service.
  • Optimal løsning
    Lastebiler med heve/senke-arbeidsplattform er fleksible i bruk og kan også brukes i større høyder, for eksempel for reparasjons- og vedlikeholdsarbeid.

Å kjøpe brukt lastebil med heve/senke-arbeidsplattform lønner seg!

Styrk flåten din med brukt heve/senke-arbeidsplattform

En lastebil med heve/senke-arbeidsplattform er vanligvis en mobil enhet der en hydraulisk arm eller en løfteenhet med saksedrift er installert, som har en høydejusterbar eller individuelt bevegelig arbeidsplattform. I tilfelle mindre reparasjoner eller rengjøringsarbeid er involvert, tilbyr lastebilens heve/senke-arbeidsplattform et godt alternativ til et omfattende stillas.

Lastebil med heve/senke-arbeidsplattform er ofte utstyrt med en hydraulisk arm og kan monteres på små og store lastebiler, noe som sikrer høy mobilitet. Klassiske sakseløftere gir fordelen at de kan bære en større plattform, men er bare justerbare i høyden.

Enten det gjelder landbruk, den store anleggsplassen eller verkstedet, på MAN TopUsed finner du hurtig riktig brukt kjøretøy for din virksomhet. Filtrer enkelt etter merke eller modell og velg lastebil heve/senke-arbeidsplattformen du trenger. Dra nytte av den høye kvaliteten i våre tilbud!

Finn kjøretøy