Kjøp brukte kommunale kjøretøy

Finn kjøretøy

Fordelene for deg

  • Kvalitetsstempel
    Alle brukte nyttekjøretøy blir omfattende kontrollert før de tilbys. Enda mer sikkerhet tilbys med MAN TopUsed kvalitetsstempel.
  • Finansiering og service
    Alle brukte nyttekjøretøy blir omfattende kontrollert før de tilbys. Enda mer sikkerhet tilbys med MAN TopUsed kvalitetsstempel.
  • Orden og sikkerhet
    Kommunale kjøretøy yter en uunnværlig tjeneste for offentlige selskaper, veitjenester, redningstjenester, brannvesen eller avfallshåndtering.

Å kjøpe brukte kommunale kjøretøy lønner seg!

Styrk flåten din med brukte kommunale kjøretøy

Kommunale kjøretøy utfører en viktig tjeneste i mange områder av det offentlige liv. I veitjenesten brukes strøbiler, snøploger eller feiemaskiner slik at veier og stier kan brukes trygt i løpet av de fire sesongene. Ved opprydding etter tordenvær eller ved vedlikehold av avløpsanlegg er spesielle kommunale kjøretøy uunnværlige hjelpere.

Kommunale kjøretøy som brukes av redningstjenester har en viktig oppgave – de er ofte spesielt kraftige motoriserte slik at innsatsstedet raskt kan nås. Disse spesialkjøretøyene er utstyrt med kassepåbygg som gir plass til enheter for førstehjelp, pasienter og pleiepersonell.

De lokale brannvesen kan bruke små varebiler som mannskapsbiler og spesialutstyrte lastebiler for sitt arbeid. Brannbiler for slukking er basert på middels og tunge lastebiler.

Mindre renovasjonskjøretøy er bygget på basis av små lastebiler. De er for eksempel utstyrt med containere og søppelkomprimatorer. Påbyggene til de store renovasjonskjøretøyene har en kapasitet på over 20 kubikkmeter og har en løfteinnretning og integrerte søppelkomprimatorer.

Produsenter av kommunale kjøretøy tilbyr en rekke forskjellige nyttekjøretøyer, påbygg og tilbehør. Fra ambulanse for pasienttransport via snøplogen for vintertjeneste til spylevognen, på MAN TopUsed finner du brukte kommunale kjøretøy i alle vektklasser og for alle mulige bruksområder. Klikk her og dra nytte av den høye kvaliteten på kjøretøyene som tilbys.

Finn kjøretøy