OPPLEV FRIHET:
DET NYE e TGE-ABONNEMENTET –
NÅ MED SPESIALPAKKE

Snakk med oss: Vi hjelper deg gjerne
eTGE

Med ett blikk

  • Allsidig pakke
    Pakken inneholder allerede leasingavdrag, serviceavtalen Comfort Plus om ønskelig samt drivlinjegarantien – for maksimal planleggingssikkerhet.
  • Fleksible perioder og et topp tilbud for henting av kjøretøyet
    Du kan velge mellom tre leasingperioder: 18, 24 eller 30 måneder. Når perioden er slutt, kan du kjøpe kjøretøyet fra MAN til gunstige betingelser eller levere det tilbake til MAN.
  • 33 prosent av leasingavdragene kostnadsfritt
    MAN tar seg av den siste tredjedelen.

Bruk og elektrisk

Kjører du gjennom byen flere ganger daglig? Da er det bare å benytte seg av den elektriske varebilen MAN eTGE og det attraktive tilbudet på våre bruktbiler. Den elektriske motor er spesielt egnet for håndverksbedrifter, til lokal bruk i byen eller til transporttjenester i eller mellom byer. Du kommer til å bli ordentlig fornøyd med hvor stillegående bilen er. eTGE er også utslippsfri, noe som gjør den til et mer bærekraftig valg enn en bil med forbrenningsmotor.

Du finner mer informasjon om nye eTGE-biler fra MAN på følgende nettside.

Er du interessert i vårt bruktbiltilbud?

Her finner du mer om det aktuelle tilbudet for brukte eTGE-biler .

Finn ut mer

Servicekontrakt

Allsidig pakke

MANs serviceavtale Comfort Plus samt MANs drivlinjegaranti er inkludert i pakken om ønskelig. Alt service- og inspeksjonsarbeid som er oppført i vedlikeholdsplanen for bilen, er da allerede inkludert. For deg betyr dette maksimal planleggingssikkerhet og høy grad av tilgjengelighet for kjøretøyet.

Leasingavdrag

En tredjedel av leasingavdragene kostnadsfritt

MAN tar selv den siste tredjedelen: Dermed kan du for eksempel lease en eTGE i 24 måneder – men bare betale for 16 av dem. MAN tar seg av kostnadene for de resterende 8 månedene.

Komfort er vår standard

Komfort er vår standard

Komplett utstyrt som standard, blant annet: alle assistentsystemer som er tilgjengelige fra fabrikken, elektronisk klimaanlegg, fjæret førersete, oppvarmet frontrute, MAN-navigasjon med 8-tommers skjerm, cruisecontrol, ryggekamera, fulle LED-frontlykter osv.

Mye kraft under panseret

Mye kraft under panseret

Kraftig og langvarig elektromotor til bruk i tett bytrafikk. Ekstremt stillegående og fleksibelt drivsystem, noe som passer perfekt til bytrafikken, særlig for dem som må tidlig opp om morgenen. Imponerende funksjonalitet og topp effektivitet.

Perfekt til bytrafikken

Perfekt til bytrafikken

Realistiske rekkevidder på 120–130 km både i og utenfor byen – en stor reserve når man har gjennomsnittlige kjøreavstander daglig på 60–80 km.

Alltid i farta

Alltid i farta

Full kjøretøysmobilitet takket være en kraftpakke, dyktige mekanikerteam og bruk av original reservedeler fra MAN. En annen fordeler er de lange åpningstidene til verkstedene våre og mobilitetsgaranti i tilfelle uhell.

Har du spørsmål?

Finn din MAN TopUsed kundesenter