Kjøp brukt tippbil

Finn kjøretøy

Fordelene for deg

  • Kvalitetsstempel
    Alle brukte tippbiler blir omfattende kontrollert før de tilbys. Enda mer sikkerhet tilbys med MAN TopUsed kvalitetsstempel.
  • Finansiering og service
    MAN TopUsed tilbyr leasing- og finansieringstilbud – og du drar også nytte av et utvalg garantialternativer og førsteklasses service.
  • Allsidig bruk
    Tippbiler er robuste og allsidige og brukes primært på byggeplasser og i landbruket.

Å kjøpe brukt tippbil lønner seg!

Styrk flåten din med brukte tippbiler i toppklassen

Tippbiler er mest brukt i byggebransjen for transport av bulkgods, men ofte også i det offentlige for veivedlikehold eller for vedlikehold av grøntområder. I landbrukssektoren brukes ofte kornbiler med lukket påbygg eller presenning for å beskytte lasten mot været.

Utvalget av disse nyttekjøretøyene starter med små varebiler og strekker seg til store dumpere for tungtransport, som brukes i gruvedrift eller annen tungtransport og kan nå vekter i området flere hundre tonn. I veitrafikk brukes tippflak ofte på alle vanlige lastebilchassis, med semitrailere med tilhengere og monterte tippflak brukes ofte på tyngre lastebiler. Tippflaket er en lasteflate som er koblet til chassiset til transportkjøretøyet via en vippemekanisme, som delvis kan vippes på tre sider ved å aktivere denne mekanismen – slik at lossing skjer ved at lasten glir av lasteflaten. Høye nyttelaster og stort lastvolum gjør tippekjøretøy på mange områder til ultimate hjelpere.

Leter du etter en enveis, toveis eller treveis tippbil til din virksomhet? Da klikker du gjennom MAN-kjøretøyfinderen – den perfekte brukte tippbilen venter på deg! Med MAN TopUsed drar du fordel av et stort utvalg av forskjellige tippbiler til gode priser, uansett produsent, i alle vektklasser og typer. MAN TopUsed inviterer deg inn!

Finn kjøretøy