Kjøp brukte lastebiler

Finn kjøretøy

Fordelene for deg

  • Kvalitetsstempel
    Brukte nyttekjøretøy blir omfattende kontrollert før de tilbys. Enda mer sikkerhet tilbys med MAN TopUsed kvalitetsstempel.
  • Fleksible finansieringsalternativer
    MAN TopUsed tilbyr deg et bredt spekter av leasing- og finansieringsalternativer.
  • Garanti og service
    Du drar nytte av forskjellige valgbare garantialternativer og et tett sammensveiset servicenettverk.

Å kjøpe brukt lastebil lønner seg!

Styrk flåten din med brukte lastebiler i toppklassen

Brukte lastebiler og likevel nesten som nye! Med våre brukte lastebiler er du økonomisk helt på riktig spor, uavhengig om den brukes som trekkvogn eller som vogntog.

Med et brukt MAN lastebil styrker du bilparken din og sparer samtidig kostnader – effektivitet og pålitelighet er også garantert, det samme er høy verdistabilitet og minimal nedetid. Eventuelt tilbyr vi deg individuelt tilpassede servicetjenester, for eksempel europeiske garantier for brukte kjøretøy, skreddersydde reparasjons- og vedlikeholdskontrakter eller kundespesifikke løsninger.

Fra trekkvogner for langtransport, lastebiler med lastekraner eller tippbiler med allhjulsdrift for høy nyttelast på byggeplassen, fra terrengkjøretøy til brann- og utrykningskjøretøyer for redningsoperasjoner, på MAN TopUsed finner du brukt lastebiler fra alle produsenter i alle vektklasser og med et stort utvalg av ytelse. Løsningen på dine transportoppgaver er bare noen få klikk unna. Få ting til å rulle og gi flåten din bein å gå på!

Finn kjøretøy