Kjøp brukte betongblandere

Finn kjøretøy

Fordelene for deg

  • Kvalitetsstempel
    Brukte betongblandere kontrolleres av MAN før de tilbys. Enda mer sikkerhet tilbys med MAN TopUsed kvalitetsstempel.
  • Finansiering og service
    MAN TopUsed tilbyr leasing- og finansieringstilbud – og du drar også nytte av et utvalg garantialternativer og førsteklasses service.
  • Arbeide økonomisk
    Å bruke en betongblandebil sparer ikke bare tid – arbeiderne på byggeplassen blir også avlastet og prosessene blir optimalisert.

Å kjøpe brukt betongblander lønner seg!

Styrk flåten din med brukte betongblandere i toppklassen

Betong er et av de viktigste byggematerialene, det produseres rundt 60 millioner kubikkmeter betong årlig bare i Tyskland. Ferdigblandet betong blir transportert til byggeplassene av lastebilblandere som kjører på tre til fem aksler og behandles der umiddelbart. Det er ikke uten grunn at mobile betongblandere er blant de mest populære anleggskjøretøyene over hele verden.

Betongblandekjøretøy er utstyrt på en slik måte at de kan overlevere betongen profesjonelt på destinasjonen. Sklier, som kan monteres etter behov, hjelper her. I tillegg har de fleste betongblandere et plastrør som kan brukes til å transportere betongen over en avstand på flere meter. For å garantere betongens flytbarhet er betongblandere også utstyrt med et system for å holde betongen flytende. I tillegg til betongpumper for pumping i bruksstedet, finnes det også kombinerte blandebetongpumper – her er blandetrommelen litt mindre enn i den rene lastebilblanderen.

Bli med og finn riktig nyttekjøretøy for din betongtransport på MAN TopUsed. Betongblandere tilbys med MAN-godkjenningsstempel. Velg maskinen du leter etter, og sorter etter lastevolum, vektklasse og modell – den perfekte varebilen for ditt firma er bare noen få klikk unna.

Finn kjøretøy