Kjøp brukt lastebil for dyretransport

Finn kjøretøy

Fordelene for deg

  • Kvalitetsstempel
    Alle brukte kjøretøy for dyretransport blir omfattende kontrollert før de tilbys. Enda mer sikkerhet tilbys med MAN TopUsed kvalitetsstempel.
  • Finansiering og service
    MAN TopUsed tilbyr leasing- og finansieringstilbud – og du drar også nytte av et utvalg garantialternativer og førsteklasses service.
  • For dyrenes beste
    Med profesjonelt utstyrte kjøretøy er artstilpasset transport av storfe, griser og andre husdyr optimalt ivaretatt.

Å kjøpe brukt lastebil for dyretransport lønner seg!

Styrk flåten din med brukte lastebil for dyretransport i toppklassen

Det er mange ting som skal tas hensyn til ved transport av levende dyr. Fremfor alt må en sikker og skånsom transport og dyrevelferd ivaretas frem til destinasjonen. Spesialutstyrte lastebilhengere og kjøretøy brukes til profesjonell transport av dyr. Ved transport av husdyr med lastebil må det tas hensyn til lovbestemmelser med hensyn til ventilasjon, ståplass og drikkemuligheter.

Utstyret for dyretransportører avhenger av typen transport. Uansett om det er en enkel enakslet storfehenger, en lastebil med 3 aksler for transport av storfe, eller en lastebil med en rampe for hestetransport, er spekteret av transportløsninger bredt.

Hos MAN TopUsed finner du brukte kjøretøy fra alle produsenter for sikker transport av dyr i forskjellige utførelser og størrelser.

Finn kjøretøy