Kjøp brukt lastebil med plan

Finn kjøretøy

Fordelene for deg

  • Kvalitetsstempel
    Brukte lastebiler med plan kontrolleres før de tilbys. Enda mer sikkerhet tilbys med MAN TopUsed kvalitetsstempel.
  • Finansiering og service
    MAN TopUsed tilbyr leasing- og finansieringstilbud – og du drar også nytte av et utvalg garantialternativer og førsteklasses service.
  • Fullastet
    Takket være et åpent lasteområde, kan bulkvarer samt store og ruvende varer transporteres uten problemer.

Å kjøpe brukt lastebil med plan lønner seg!

Styrk flåten din med brukte lastebiler med plan

Lastebiler med plan er robuste og fleksible – de er blant de mest populære nyttekjøretøyene i byggebransje, landbruk og skogsdrift. Det som kjennetegner lasteplanet er at det er en åpen lasteflate, hvor ruvende og stor last kan transporteres uten problemer. Avhengig av bruksområdet kan lastebiler med plan suppleres ytterligere med en kran eller gjøres om til en tippbil ved hjelp av en hydraulikkmekanisme. Avhengig av modell, kan lasterampene slås ned på en, to eller tre sider, noe som gjør lossing og lessing meget enkelt.

Hvis det skal transporteres tung last, er en brukt lastebil med plan og med en økonomisk og kraftig dieselmotor et ideelt valg. Avgjørelsen om en eller flere drevne aksler avhenger alltid av transportoppgaven. På grunn av den lave lastekanten og innstigningshøyden muliggjør en lastebil med lasteplan med forhjulsdrift en større lastehøyde og nyttelast.

Hvis du i tillegg til maskiner og materiale også ønsker å transportere ansatte, trenger du en brukt lastebil med lasteplan med dobbeltkabin – normalt har lastebil med plan én seterad i førerhuset.

MAN TopUsed tilbyr deg et bredt utvalg av lastebiler med plan. Enten det gjelder anlegg, jordbruk eller skogbruk, tilbyr vår kjøretøyfinner brukte maskiner fra forskjellige leverandører, serier, motorvarianter og prisklasser. Søk og finn det perfekte tilskuddet til flåten din og dra nytte av den utmerkede kvaliteten på våre kommersielle kjøretøy.

Finn kjøretøy