Kjøp brukt tank-/silovogn

Finn kjøretøy

Fordelene for deg

  • Kvalitetsstempel
    Alle brukte tank- og silovogner blir omfattende kontrollert før de tilbys. Enda mer sikkerhet tilbys med MAN TopUsed kvalitetsstempel.
  • Finansiering og service
    MAN TopUsed tilbyr leasing- og finansieringstilbud – og du drar også nytte av et utvalg garantialternativer og førsteklasses service.
  • Trygt valg
    På grunn av sin spesielle utforming er tank- og silovogner den beste løsningen for sikker transport av væsker av alle slag eller frittflytende bulkgods.

Å kjøpe brukt tank- og silovogn lønner seg!

Styrk flåten din med brukte tank- og silovogner

Når det gjelder transport av alle typer væsker eller frittflytende bulkgods, er et silovogner uunnværlige fordi den spesielle konstruksjonen sørger for sikker transport av varene som skal transporteres. Samtidig er det garantert enkel lasting og lossing av innholdet. Silovogner skiller seg ut fra andre lastebilpåbygg med sin runde form. Kjøretøyene har også en sammenleggbar stige bak – den er der for å klatre opp på kjøretøyet. En sikkerhetsrist gjør det mulig å gå over hele lengden på beholderen og hele kjelen.

Det finnes forskjellige versjoner av lastebiler med tankpåbygg. Mens noen versjoner er rene transportkjøretøy, har mange tankbiler også utstyr påmontert for å levere fra seg lasten. I utgangspunktet kan man skille mellom permanent installerte tanker og utskiftbare eller tilleggstanker, som enten er sirkulære, elliptiske eller kasseformede. Dette betyr at tankbiler trygt kan transportere væsker av alle slag.

MAN TopUsed tilbyr deg et bredt utvalg av tank- og silovogner. Enten det gjelder transport av bulkgods, finkornet materiale eller væsker av alle slag, vår kjøretøyfinner tilbyr brukte maskiner av alle merker og typer til salgs. Søk og finn det perfekte tilskuddet til flåten din og dra nytte av den utmerkede kvaliteten på våre kommersielle kjøretøy.

Finn kjøretøy