Tweedehands vrachtwagen met opbouw kopen

Voertuigen vinden

Uw voordelen

  • Waarmerk
    vrachtwagens met opbouw worden gecontroleerd voor ze worden aangeboden. Voor extra zekerheid zorgt het MAN TopUsed-waarmerk.
  • Financiering en service
    MAN TopUsed biedt u lease- en financieringsopties - u profiteert ook van selecteerbare garantiemogelijkheden en eersteklas service.
  • Optimale opbouwoplossingen
    Of het nu voor landbouw, bouwplaatsen, auto- of voedseltransport is - bij MAN TopUsed vindt u de perfecte vrachtwagen met opbouw.

Vrachtwagens met opbouw tweedehands kopen is de moeite waard!

Versterk uw wagenpark met tweedehands vrachtwagens met opbouw

Bij landbouw is, op de bouwplaats, voor voedsel- of dranktransport of in de transportsector worden verschillende opbouwen gebruikt, afhankelijk van het type en de hoeveelheid van de te vervoeren goederen.

Zoekt u een vrachtwagen voor pakket- en expresdiensten, dan is een bedrijfswagen met gesloten opbouw inclusief hydraulische laadklep of dubbele deur (achteraan) aan te raden. Voor gekoeld transport worden diepkoelers gebruikt, die meestal zijn uitgerust met staande koeling - de zijwanden, de vloer en het plafond zijn in sandwichconstructie gegoten om de goederen perfect te isoleren. Een heel populaire opbouwoplossing is de zeilopbouw. Hier bestaat de opbouw alleen uit een metalen frame waarover een schuifzeil is gespannen. Bij een laadbakopbouw is de vrachtwagen aan de bovenkant open - de lading wordt beveiligd door zijwanden. Dit type constructie wordt voornamelijk gebruikt om goederen te vervoeren die ongevoelig zijn voor regen en andere weersomstandigheden. Bij kiepwagens kan de opbouw met een druk op de knop worden gekanteld, zodat de lading van de aanhangwagen glijdt. Vloeistoffen zoals brandstof, chemicaliën, melk of water worden vervoerd met een tankopbouw. In opbouwen voor autotransporters kunnen doorgaans maximaal negen voertuigen worden vervoerd, die op twee niveaus worden gestapeld. Andere opbouwen worden gebruikt voor veetransport, het vervoer van dranken in koelwagens, takelwagens en opbouwen voor woondoeleinden.

Bij MAN TopUsed vindt u gebruikte vrachtwagens en bouwmachines van verschillende fabrikanten met opbouwoplossingen inclusief extra uitbreidingen zoals schuifwanden en dubbele deuren - alles wat u nodig heeft voor uw transporttaken. Klik hier en profiteer van de uitstekende toestand van onze voertuigen.

Voertuigen vinden