Tweedehands vrachtwagen betonmixer kopen

Voertuigen vinden

Uw voordelen

  • Waarmerk
    Gebruikte vrachtwagenbetonmixers worden door MAN gecontroleerd voor ze worden aangeboden. Voor extra zekerheid zorgt het MAN TopUsed-waarmerk.
  • Financiering en service
    MAN TopUsed biedt lease- en financieringsopties - u profiteert ook van selecteerbare garantiemogelijkheden en eersteklas service.
  • Economisch werken
    Het gebruik van een betonmixer bespaart niet alleen tijd - ook de arbeiders op de bouwplaats worden ontlast en processen worden geoptimaliseerd.

Een vrachtwagenbetonmixer tweedehands kopen is de moeite waard!

Versterk uw wagenpark met tweedehands vrachtwagenbetonmixers

Beton is een van de belangrijkste bouwmaterialen, alleen al in Duitsland wordt jaarlijks ongeveer 60 miljoen kubieke meter beton geproduceerd. Het stortklaar beton wordt met vrachtwagenmixers die op drie tot vijf assen rijden naar de bouwplaatsen getransporteerd en daar direct verwerkt. Niet voor niets is de mobiele betonmixer een van de meest populaire bouwvoertuigen ter wereld.

Betonmixers zijn zodanig uitgerust dat ze het beton vakkundig op de plaats van bestemming kunnen afleveren. Schuifbanen, die naar wens kunnen worden toegevoegd, helpen hierbij. Daarnaast zijn de meeste betonmixers uitgerust met een kunststof buis waarmee het beton over een afstand van enkele meters kan worden getransporteerd. Om de vloeibaarheid van het beton te garanderen, zijn betonmixers ook uitgerust met een vloeimiddelsysteem. Naast betonpompen voor het pompen naar de plaats van gebruik zijn er ook gecombineerde mixer-betonpompen - hier is de mengtrommel iets kleiner dan bij de zuivere vrachtwagenmixer.

Meng mee en vind de juiste bedrijfswagen voor uw betontransport op MAN TopUsed. Betonmixers worden met het MAN-waarmerk aangeboden. Selecteer de tweedehands machine die u zoekt en sorteer deze op laadvolume, gewichtsklasse en model - de perfecte bestelwagen voor uw bedrijf is slechts een paar klikken verwijderd.

Voertuigen vinden