MAN mobiliteitsgarantie

MAN mobiliteitsgarantie

De MAN mobiliteitsgarantie voor uw gebruikte MAN vrachtwagen van MAN TopUsed.

De MAN mobiliteitsgarantie voor uw tweedehands MAN vrachtwagen van MAN TopUsed.

In één oogopslag

 • Maximale mobiliteit en betrouwbare uptime
  Mobiliteit en betrouwbaarheid zijn cruciaal! Daarom zorgen we met de MAN mobiliteitsgarantie voor een betrouwbare uptime van uw gebruikte vrachtwagen en zorgen we er ook voor dat u in meer dan 30 Europese landen mobiel blijft.
 • Snelle hulp ter plaatse bij pechgeval
  Blijf relaxt: bij stilstand van uw MAN kunt u er op vertrouwen dat onze ervaren monteurs snel ter plaatse zijn. Dankzij een fijnmazig servicenetwerk in heel Europa hoeft u normaal gesproken niet lang te wachten. Onze MAN servicepunten hebben bovendien bijzonder lange openingstijden en zijn eventueel ook ‘s nachts of in het weekend voor u beschikbaar. Wij beoordelen uw MAN ter plaatse en brengen hem naar de dichtstbijzijnde werkplaats.
 • Optimale economische verzekering
  We weten dat bij gebruik elke minuut telt - Daarom verliezen we bij reparatie geen tijd en brengen u snel weer op de weg. Afhankelijk van de benodigde reparatie krijgt u een vervangend voertuig of een schadevergoeding bij uitval.

Diensten waarop u kunt rekenen

Met de MAN mobiliteitsgarantie zijn we er altijd voor u en verzekeren we dat u kunt verder rijden. Dat is een uitstekende voorwaarde voor een goed gevoel bij alle ritten. Precies daarom hebben we de volgende diensten voor u:

In de onderstaande tabel staat wanneer welke diensten, in welk geval en in welke omvang van toepassing zijn.

Vermogen Voorwaarden Beperking Overige criteria
Pechhulp ter plaatse Pech veroorzaakt door een technisch defect Klein materiaal tot 50 EUR Inzet zonder tijds-
beperking
Wegslepen naar het dichtstbijzijnde MAN servicepunt Reparatie ter plaatse niet mogelijk Zonder waardebeperking  
Vervangend voertuig De reparatie kan niet op de dag van het pechgeval worden afgesloten tot 180 EUR per dag (TGM, TGX/S)
tot 130 EUR per dag (TGL)
Niet in combinatie met uitvalcompensatie
Max. 14 dagen
Uitvalcompensatie De reparatie kan niet op de dag van het pechgeval worden afgesloten tot 180 EUR per dag (TGM, TGX/S)
tot 130 EUR per dag (TGL)
Indien er geen vervangend voertuig beschikbaar is
Niet in combinatie met vervangend voertuig
Max. 14 dagen

Opmerking: De MAN-mobiliteitsgarantie is alleen in combinatie met een MAN TopUsed-garantie, een MAN-servicecontract en MAN ServiceCare S verkrijgbaar.

We repareren uw vrachtwagen- snel en betrouwbaar

Te allen tijde betrouwbare hulp bij een pechgeval

Waar u ook onderweg bent, op basis van ons fijnmazige servicenetwerk is het volgende MAN servicepunt bijna altijd bij u in de buurt. Bovendien bieden we u met MAN Mobile24 ondersteuning bij pechgevallen. De klok rond en 365 dagen per jaar. Een oproep via het in heel Europa uniforme MAN Mobile24-telefoonnummer volstaat en onze experten organiseren al het overige voor u: snelle hulp resp. reparatie ter plaatse, het transport naar het dichtstbijzijnde MAN servicepunt en de verdere reparatie.

Alles in MAN-kwaliteit

Voor een snelle reparatie is de beschikbaarheid op korte termijn van alle benodigde reserveonderdelen de basisvoorwaarde. Precies daarvoor zorgen we. Daarbij gebruiken we uitsluitend originele MAN onderdelen waarop we 2 jaar garantie geven. Een efficiënt onderdelenbeheer zorgt ervoor dat 80% van alle relevante reserveonderdelen doorlopend in onze werkplaatsen verkrijgbaar zijn. Speciale onderdelen stellen we binnen een week ter beschikking.

Financieel op veilig spelen - ook bij pechgeval

Met de MAN mobiliteitsgarantie bent u ook bij schade altijd financieel verzekerd. Bij een technische pannen organiseren en nemen we de kosten voor het pechgeval direct ter plaatse op ons. Dat omvat ook het wegslepen naar het dichtstbijzijnde MAN servicepunt indien reparatie ter plaatse niet mogelijk is. Uiteraard krijgt u een vervangend voertuig indien de reparatie niet op de dag van het pechgeval afgesloten kan worden. En indien er geen gelijkwaardig vervangend voertuig beschikbaar is, krijgt u een uitvalvergoeding.

Uw instap in het digitale onderhoudsbeheer:
MAN ServiceCare S

Met MAN ServiceCare S, de gratis dienst van MAN, houden u en uw MAN servicepunt altijd de toestand van uw MAN-vrachtwagen in het oog. Zodra een van uw MAN-voertuigen onderhouden moet worden, neemt uw MAN servicepunt proactief contact op en coördineert het aankomende werkplaatsbezoek met u.

Aankomende afspraken, eventueel te onderhouden onderdelen en schademeldingen kunt u met MAN ServiceCare S te allen tijde op het RIO-platform bekijken. Door de vooruitziende planning kunnen afspraken intelligent worden gebundeld en servicebehoeften eenvoudig gecombineerd worden. U profiteert zodoende van een maximale voertuigbeschikbaarheid en bespaart tijd en administratieve last.

In een paar stappen naar MAN ServiceCare S

 1. Uitrusting van uw voertuig met de Rio Box indien deze nog niet aanwezig is
 2. Bezoek de MAN Marketplace en informeer u: www.man.eu/marketplace
 3. Boek MAN ServiceCare S of MAN ServiceCare M op de Marketplace en registreer u op het RIO-platform
 4. Mobiele gegevensoverdracht van de voertuig- en onderhoudsinformatie naar de RIO Cloud

Dat biedt de MAN TopUsed mobiliteitsgarantie

U krijgt de MAN mobiliteitsgarantie voor uw tweedehands MAN TGL, TGM, TGX of TGS met een looptijd van 6, 12, 24 of 36 maanden. Voorwaarde hiervoor is de activering van de gratis dienst MAN ServiceCare S in combinatie met een MAN servicecontract en een MAN TopUsed-garantie.

U hebt hiervoor de volgende opties:

digitaal onderhoudsbeheer
digitaal onderhoudsbeheer
 • gratis MAN ServiceCare S **

** optionele aanvulling met MAN ServiceCare M

Meer informatie
MAN TopUsed-garantie
MAN TopUsed-garantie
 • MAN aandrijflijngarantie
 • MAN aandrijflijngarantie Plus
 • MAN garantie voor compleet voertuig
Meer informatie
MAN Servicecontract
MAN Servicecontract
 • ComfortOil
 • Comfort
 • ComfortPlus
 • ComfortSuper
Meer informatie

Vind uw MAN TopUsed-locatie