Tweedehands gemeentevoertuigen kopen

Voertuigen vinden

Uw voordelen

  • Waarmerk
    Alle tweedehands bedrijfsvoertuigen worden gecontroleerd voor ze worden aangeboden. Voor extra zekerheid zorgt het MAN TopUsed-waarmerk.
  • Financiering en service
    Alle tweedehands bedrijfsvoertuigen worden gecontroleerd voor ze worden aangeboden. Voor extra zekerheid zorgt het MAN TopUsed-waarmerk.
  • Orde en veiligheid
    Gemeentevoertuigen leveren onmisbare diensten voor openbare bedrijven, wegendiensten, reddingsdiensten, de brandweer of de vuilophaaldienst.

Gemeentevoertuigen tweedehands kopen is de moeite waard!

Versterk uw wagenpark met tweedehands gemeentevoertuigen

Gemeentevoertuigen vervullen een belangrijke dienst op vele terreinen van het openbare leven. In de wegdienst wordt gebruik gemaakt van strooiwagens, sneeuwploegen of veegmachines zodat straten en wegen gedurende de vier seizoenen veilig kunnen worden gebruikt. Speciale gemeentevoertuigen zijn onmisbare helpers bij het opruimen na een zware storm of bij het onderhoud van rioleringen.

Gemeentevoertuigen die door reddingsdiensten worden gebruikt, nemen een essentiële taak op zich - ze zijn vaak bijzonder krachtig gemotoriseerd, zodat de plaats van het ongeval snel kan worden bereikt. Deze speciale voertuigen zijn uitgerust met gesloten opbouwen die ruimte bieden aan toestellen voor eerste hulp, patiënten en verplegend personeel.

De lokale brandweerkorpsen kunnen voor hun werk kleine bestelwagens voor personenvervoer en speciaal uitgeruste vrachtwagens gebruiken. Brandweervoertuigen zijn op middelzware en zware vrachtwagens opgebouwd.

Kleinere vuilniswagens worden op kleine vrachtwagens opgebouwd. Ze zijn bijvoorbeeld uitgerust met containers en afvalpersen. De opbouw van grote vuilniswagens heeft een inhoud van ruim 20 kubieke meter en is voorzien van een hefinrichting en geïntegreerde afvalpersen.

De fabrikanten van gemeentevoertuigen bieden een gamma van verschillende bedrijfsvoertuigen, opbouwen en aanbouwdelen aan. Van reddingsvoertuigen voor het vervoer van zieken over sneeuwploegen voor de winterdienst tot spoelwagens, bij MAN TopUsed vindt u gebruikte gemeentevoertuigen in alle gewichtsklassen en voor alle mogelijke toepassingen. Klik hier en profiteer van de hoge kwaliteit van de aangeboden voertuigen.

Voertuigen vinden