Tweedehands vrachtwagen telescoopplatform kopen

Voertuigen vinden

Uw voordelen

  • Waarmerk
    Alle tweedehands telescoopplatformen worden gecontroleerd voor ze worden aangeboden. Voor extra zekerheid zorgt het MAN TopUsed-waarmerk.
  • Financiën en service
    MAN TopUsed biedt u lease- en financieringsopties - u profiteert ook van selecteerbare garantiemogelijkheden en eersteklas service.
  • Optimale oplossing
    Werkplatformen voor vrachtwagens zijn flexibel in gebruik en kunnen bijvoorbeeld ook voor reparatie- en onderhoudswerkzaamheden op grotere hoogte worden gebruikt.

Vrachtwagen telescoopplatform tweedehands kopen is de moeite waard!

Versterk uw wagenpark met tweedehands telescoopplatformen

Een vrachtwagenwerkplatform is meestal een verrijdbare eenheid waarop een hydraulische arm of een hefeenheid met schaaraandrijving geïnstalleerd is, die een in hoogte verstelbaar of individueel verplaatsbaar werkplatform draagt. Bij kleine reparatie- of reinigingswerkzaamheden is het telescoopplatform een goed alternatief voor dure werksteigers.

Werkplatforms voor vrachtwagens zijn vaak uitgerust met een hydraulische arm en kunnen op kleine en grote vrachtwagens worden gemonteerd - dit zorgt voor een hoge mate van mobiliteit. Klassieke schaarwerkplatformen hebben als voordeel dat ze een groter platform kunnen dragen, maar kunnen alleen in de hoogte worden versteld.

Of het nu voor de landbouw, grote bouwplaatsen of de werkplaats is, bij MAN TopUsed vindt u in een mum van tijd het juiste tweedehands voertuig voor uw bedrijf. Filter gewoon op merk of model en kies het werkplatform dat u nodig hebt. Profiteer van de hoge kwaliteit van onze aanbiedingen!

Voertuigen vinden