Tweedehands veevrachtwagens kopen

Voertuigen vinden

Uw voordelen

  • Waarmerk
    Alle tweedehands veevrachtwagens worden uitgebreid gecontroleerd voor ze worden aangeboden. Voor extra zekerheid zorgt het MAN TopUsed-waarmerk.
  • Financiën en service
    MAN TopUsed biedt lease- en financieringsopties - u profiteert ook van selecteerbare garantiemogelijkheden en eersteklas service.
  • Voor het welzijn van de dieren
    Met professioneel uitgeruste voertuigen is het soortspecifieke transport van runderen, varkens en ander landbouwdieren optimaal gegarandeerd.

Veevrachtwagens tweedehands kopen is de moeite waard!

Versterk uw wagenpark met gebruikte veevrachtwagens van topklasse

Bij het transport van levende dieren komt veel kijken. Bovenal moeten veilig en behoedzaam transport en een diervriendelijke verzorging naar de bestemming worden gegarandeerd. Voor het professioneel transporteren van vee in vrachtwagens worden speciaal uitgeruste vrachtwagenaanhangwagens en voertuigen gebruikt. Bij het vervoer van landbouwdieren per vrachtwagen moet rekening worden gehouden met de wettelijke bepalingen met betrekking tot ventilatie, standruimte en drinkmogelijkheden.

De uitrusting van dierentransporters is afhankelijk van het type transport. Of het nu gaat om een eenvoudige enkelassige veeaanhanger, een 3-assige vrachtwagen voor veetransport of een vrachtwagen met oprijplaat voor paardentransport, het aanbod aan transportoplossingen is breed.

Bij MAN TopUsed vindt u tweedehands voertuigen van alle fabrikanten voor het veilig vervoeren van dieren in verschillende uitvoeringen en maten.

Voertuigen vinden