Tweedehands vrachtwagen kiepwagen kopen

Voertuigen vinden

Uw voordelen

  • Waarmerk
    Alle tweedehands vrachtwagens kiepwagens worden uitgebreid gecontroleerd voor ze worden aangeboden. Voor extra zekerheid zorgt het MAN TopUsed-waarmerk.
  • Financiering en service
    MAN TopUsed biedt u lease- en financieringsopties - u profiteert ook van selecteerbare garantiemogelijkheden en eersteklas service.
  • Veelzijdig inzetbaar
    Vrachtwagenkiepwagens zijn robuust en veelzijdig en worden vooral op de bouwplaats en in de landbouw gebruikt.

Vrachtwagenkiepwagens tweedehands kopen is de moeite waard!

Versterk uw wagenpark met gebruikte kiepwagens van topklasse

Vrachtwagenkiepwagens worden veelal gebruikt in de bouw voor het vervoer van bulkgoederen, maar vaak ook in de openbare ruimte bij wegenonderhoud of onderhoud van groene vlaktes. In de landbouwsector worden vaak graankiepwagens met een gesloten opbouw of zeil gebruikt om de lading te beschermen tegen weersinvloeden.

Het assortiment van deze bedrijfsvoertuigen begint met kleine bestelwagens en strekt zich uit tot grote laadbakkiepwagens voor zwaar transport, die worden gebruikt in dagmijnbouw of zwaar transport en die een gewicht van enkele honderden tonnen kunnen bereiken. In het wegverkeer worden kipperbakken vaak gebruikt op alle gangbare vrachtwagenchassis, waarbij zware vrachtwagens vaak gebruik maken van opleggers met aanhangers en gemonteerde kipperbakken. De kipperbak is een laadvlak dat via een kantelmechanisme met het chassis van het draagvoertuig is verbonden, dat door bediening van dit mechanisme aan drie zijden gedeeltelijk kan worden gekanteld - het lossen wordt dus bewerkstelligd door de lading opzettelijk van het laadvlak te schuiven. Door het hoge laadvermogen en de grote laadvolumes bestaat er in veel gebieden geen alternatief voor kiepwagens.

Bent u op zoek naar een eenzijdige kiepwagen, tweezijdige kiepwagen of driezijdige kiepwagen voor uw bedrijf? Klik dan door de MAN-voertuigzoeker - de perfecte tweedehands kiepwagen wacht al op u! Met MAN TopUsed profiteert u van een grote keuze aan verschillende kiepwagens tegen goede prijzen, ongeacht de fabrikant, in alle gewichtsklassen en typen. MAN TopUsed nodigt u uit!

Voertuigen vinden