Tweedehands vrachtwagenlaadbak kopen

Voertuigen vinden

Uw voordelen

  • Waarmerk
    Tweedehands vrachtwagens met laadbakopbouw worden gecontroleerd voor ze worden aangeboden. Voor extra zekerheid zorgt het MAN TopUsed-waarmerk.
  • Financiën en service
    MAN TopUsed biedt lease- en financieringsopties - u profiteert ook van selecteerbare garantiemogelijkheden en eersteklas service.
  • Volle lading
    Dankzij een open laadvlak kunnen zowel bulkgoederen als volumineuze en grote goederen probleemloos worden vervoerd.

Vrachtwagenlaadbak tweedehands kopen is de moeite waard!

Versterk uw wagenpark met tweedehands vrachtwagens met laadbakopbouw

Vrachtwagens met laadbak zijn robuust en flexibel - ze behoren tot de meest populaire bedrijfsvoertuigen in de bouw, landbouw en bosbouw. Kenmerkend voor de laadbak is het open laadvlak bovenaan, waarop vooral bulkgoederen, maar ook lasten van onhandig en groot formaat zonder problemen kunnen worden vervoerd. Afhankelijk van de gebruikstoepassing kunnen vrachtwagens met laadbak bovendien met een kraan worden uitgerust of met een hydraulisch mechanisme tot kiepwagen worden getransformeerd. De hydraulische laadkleppen kunnen afhankelijk van het model aan een, twee of drie kanten neergeklapt worden, waardoor laden en lossen zeer eenvoudig gaat.

Voor het vervoer van zware lasten, is een tweedehands vrachtwagen met laadbak en een zuinige en sterke dieselmotor de ideale keuze. De keuze tussen één of meerdere aangedreven assen is altijd afhankelijk van de transporttaak. Dankzij de lage tildrempel en instaphoogte beschikt een vrachtwagen met laadbak en voorwielaandrijving over een grotere laadhoogte en nuttige last.

Indien u behalve machines en goederen ook uw medewerkers wilt vervoeren, dan loont het om een tweedehands vrachtwagen met laadbak en dubbele cabine te kiezen - Normaal gesproken hebben vrachtwagens met laadbak een stoelenrij in de cabine.

MAN TopUsed biedt u een breed gamma aan vrachtwagens met laadbak. Of het nu voor de bouw, landbouw of bosbouw is, onze voertuigzoeker biedt tweedehands machines van verschillende leveranciers, series, motorvarianten en prijsklassen. Zoek en vind de perfecte aanvulling op uw wagenpark en profiteer van de uitstekende kwaliteit van onze bedrijfswagens.

Voertuigen vinden