Over MAN TopUsed

Top tweedehands bedrijfsvoertuigen van alle merken

Welkom bij MAN TopUsed.

Het internationale gebruikte wagenmerk van MAN Truck & Bus SE.

Via in totaal 36 eigen MAN TopUsed Centers verkopen wij hoogwaardige gebruikte bedrijfsvoertuigen van alle merken en types (vrachtwagens, bussen en bestelwagens) in meer dan 30 landen.

Zoek en vind uw gebruikte vrachtwagen, bus of bestelwagen snel in het voorraadoverzicht en profiteer van de hoge kwaliteit van onze voertuigen.

Wij vullen het door u gewenste voertuig graag aan met individueel afgestemde services, zoals garantie voor gebruikte voertuigen in heel Europa, individuele financieringsoplossingen, reparatie- en onderhoudscontracten op maat of klantspecifieke voertuigaanpassingen en -ombouw. Onze MAN TopUsed-experts op onze MAN TopUsed-locaties geven u graag meer details.

Onze prestatiebelofte

TopUsed-kwaliteit

Topkwaliteit

Vertrouw op onze experts. Alle voertuigen worden uitgebreid getest voordat ze als MAN TopUsed-voertuig worden aangeboden. Of het nu om nieuwere of oudere tweedehands voertuigen gaat, bij ons krijgt u de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Voor nog meer zekerheid zorgt het MAN TopUsed-waarmerk.

TopUsed-advies

Topadvies

Alles voor uw tevredenheid. Uw MAN TopUsed-partner adviseert competent en uitgebreid, zodat u precies het juiste tweedehands voertuig voor uw toepassing vindt. MAN TopUsed biedt nog meer: Op verzoek adviseren wij u graag over individuele voertuigaanpassingen, speciaal op uw behoeften afgestemde ombouw of complete systeemoplossingen. Laat u vandaag nog vrijblijvend adviseren door een van onze experts. We kijken uit naar uw bezoek.

TopUsed-selectie

Topselectie

Profiteer van een uitgebreid aanbod gebruikte voertuigen MAN TopUsed heeft 's werelds grootste aanbod gebruikte voertuigen van de merken MAN en NEOPLAN. Daarnaast bieden wij ook opleggers, aanhangwagens en voertuigen van andere merken aan.

TopUsed-financiering

Topfinanciering

Wilt u uw nieuwe gebruikte voertuig financieren?

Kies dan voor een financieringsoplossing van Volkswagen Financial Services die op uw persoonlijke behoefte is afgestemd. Met onze branchekennis wordt u altijd uitstekend geadviseerd.

TopUsed-service

Topservice

Wij zijn er voor u, altijd en overal. Met ons wereldwijde servicenetwerk garanderen wij altijd korte afstanden, een snelle afhandeling en korte stilstandtijden. De modernste uitrusting, originele reserveonderdelen, speciaal gereedschap en vakmensen zorgen ervoor dat u in onze MAN servicepunten uitstekend wordt ondersteund.

U kunt onze MAN Mobile24 Hotline 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereiken onder

Tel. 00800 Mobile24

Tel. 00800 66 24 53 24

TopUsed-diensten overzicht

Onze diensten

Wij bieden u flexibele financieringsmogelijkheden voor de aankoop van uw MAN TopUsed-voertuig en op maat gemaakte services zoals reparatie- en onderhoudscontracten, klantspecifieke voertuigaanpassingen en garanties voor tweedehands voertuigen. De medewerkers in onze MAN TopUsed locaties adviseren u graag bij het nemen van een beslissing.
Naar het overzicht

Vind uw MAN TopUsed-locatie