Welkom bij MAN TopUsed

Top tweedehands bedrijfsvoertuigen van alle merken

MAN TopUsed

Het internationale tweedehandswagenmerk van MAN Truck & Bus SE.

Welkom bij MAN TopUsed – uw betrouwbare partner voor hoogwaardige tweedehands bedrijfsvoertuigen in meer dan 30 landen. Ons aanbod aan vrachtwagens, bussen en bestelwagens bestrijkt alle merken en types. Met in totaal 36 eigen MAN TopUsed Centers zijn wij ook bij u in de buurt.

Vind uw gewenste bedrijfsvoertuig via onze voertuigzoekfunctie en profiteer van de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze voertuigen.

Onze diensten gaan echter veel verder dan alleen het verkopen van voertuigen. Wij bieden u ook services op maat, zoals flexibele financieringsoplossingen, speciale reparatie- en onderhoudscontracten, digitale diensten en klantspecifieke voertuigaanpassingen en -ombouw. Onze MAN TopUsed-experts geven u op onze locaties graag meer informatie.

Onze servicebelofte aan u

TopUsed-kwaliteit

Topkwaliteit

Vertrouw op onze experts. Alle voertuigen worden uitgebreid getest voordat ze als MAN TopUsed-voertuig worden aangeboden. Of het nu om nieuwere of oudere tweedehands voertuigen gaat, bij ons krijgt u de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Voor nog meer zekerheid zorgt het MAN TopUsed-waarmerk.

TopUsed-advies

Topadvies

Alles voor uw tevredenheid. Uw MAN TopUsed-partner adviseert competent en uitgebreid, zodat u precies het juiste tweedehands voertuig voor uw toepassing vindt. MAN TopUsed biedt nog meer: Op verzoek adviseren wij u graag over individuele voertuigaanpassingen, speciaal op uw behoeften afgestemde ombouw of complete systeemoplossingen. Laat u vandaag nog vrijblijvend adviseren door een van onze experts. We kijken uit naar uw bezoek.

TopUsed-selectie

Topselectie

Profiteer bij MAN TopUsed van een uitgebreid aanbod tweedehands bedrijfsvoertuigen. MAN TopUsed heeft 's werelds grootste aanbod tweedehandsvoertuigen van de merken MAN en NEOPLAN en biedt ook voertuigen van andere merken alsmede opleggers en aanhangwagens aan.

TopUsed-financiering

Topfinanciering

U heeft besloten tot de aanschaf van een tweedehands bedrijfsvoertuig?

Kies dan voor een op uw persoonlijke behoeften aangepaste financieringsoplossing van MAN Financial Services. Met de nauwkeurige branchekennis wordt u altijd uitstekend geadviseerd.

TopUsed-service

Topservice

Wij zijn er voor u, altijd en overal. Met ons wereldwijde servicenetwerk garanderen wij altijd korte afstanden, een snelle afhandeling en geringe stilstandtijden. De modernste uitrusting, originele reserveonderdelen, speciaal gereedschap en vakmensen zorgen ervoor dat u in onze MAN servicepunten uitstekend wordt ondersteund.

U kunt onze MAN Mobile24 Hotline 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereiken onder

  • Tel. 00800 Mobile24
  • Tel. 00800 66 24 53 24

TopUsed-diensten overzicht

Onze diensten

Wij bieden u flexibele financieringsmogelijkheden voor de aankoop van uw MAN TopUsed-voertuig en op maat gemaakte services zoals reparatie- en onderhoudscontracten, klantspecifieke voertuigaanpassingen en garanties voor tweedehands voertuigen. De medewerkers in onze MAN TopUsed locaties adviseren u graag bij het nemen van een beslissing.
Naar het overzicht

Vind uw MAN TopUsed-locatie