MAN België

Onderhoud en gebruik, zo loopt het soepel

MAN Service Center
Contact

In één oogopslag

  • Lage kosten
    Wat onderhoudsvriendelijkheid aangaat, is de MAN Lion's City niet te stoppen. Hierdoor bespaart u tijd en blijven de kosten beperkt.
  • Flexibele interieuruitvoering
    De variabele passagiersruimte kan worden aangepast aan de meest uiteenlopende vervoerstoepassingen.
  • Uitstekende voertuigbeschikbaarheid
    Onze diensten en digitale services zijn toegesneden op uw behoeften om uw stadsbussen en uw bedrijf altijd draaiende te houden.

Stadsbus naar wens

Hier vindt u passende voertuigen voor uw bedrijfsbehoeften.

Flexibele zetelindeling dankzij innovatief verankeringssysteem

Zetels zoals u die wenst

Bij de vormgeving van de passagiersruimte hebt u de keuze uit vier verschillende typen zetels met elk een eigen opvulling en bekleding. Wat alle varianten gemeen hebben, is een uniform en modern design. Als u de passagierscapaciteit wilt uitbreiden, kunnen we verschillende klapzetels inbouwen.

Ruime selectie voertuigtypen voor elke behoefte

Voertuigen waarnaar u op zoek bent

Autobus met lage vloer of lage instap? Diesel-, gas- of elektrische aandrijving? Met of zonder hybridemodule? Ons serviceteam heeft het antwoord. We bieden passende voertuigoplossingen in verschillende lengtes.

Modellen en specificaties

Uw toepassing staat centraal

Met onze rondom-service komt u nooit stil te staan.

Hoge voertuigbeschikbaarheid

Doe uw voordeel met onze ervaring. De oplossingen van MAN zijn tot stand gekomen na tientallen jaren nauwe samenwerking met onze stadsbusklanten en hebben één doel: de voertuigbeschikbaarheid vergroten.

Services waarop u kunt rekenen.

Terwijl u voor uw passagiers zorgt, concentreren wij ons op uw belangen. De MAN servicecontracten omvatten alles wat u als dienstverlener nodig hebt: van olie verversen tot de MAN mobiliteitsgarantie en diverse mogelijkheden voor garantieverlenging. Langere openingstijden, onderhoudsvriendelijke concepten, een uitgebreid servicenetwerk en nog veel meer zijn voor ons voorwaarden voor een goede en lange samenwerking.

Alles volgens plan: de MAN eManager.

Met de MAN eManager verloopt zelfs het laden van uw Lion's City E volgens plan. Want met deze service kunt u op elk moment de laadtoestand van de accu controleren en inplannen wanneer deze moeten worden geladen. U kiest uit directladen of timer-laden en bent op het juiste moment gereed om weg te rijden. Indien gewenst begint de dag dankzij de gelijktijdige klimaatregeling voor passagiers en bestuurder op een aangename temperatuur en daarmee zo zuinig mogelijk.

Naar de MAN Bus Services

Meer informatie? Deze kant op!

Neem contact met ons op

Advies? Bij voorkeur persoonlijk: