Komplett szerelvények

Komplett szerelvények

Válogasson kedvére: Igényre szabott szállítási megoldások

Az MAN TopUsed lehetőséget kínál Önnek arra, hogy mindent kényelmesen és egyszerűen, egyetlen forrásból szerezhessen be. A nyergesvontatóktól kezdve a megfelelő félpótkocsis és pótkocsis komplett szerelvényekig: különféle márkákból és típusokból álló széles választékunkban megtalálhatja az igényeinek és alkalmazásának leginkább megfelelő szállítási megoldást.

Dióhéjban

  • Első osztályú tanácsadás
    Akár teherautót, akár buszt, furgont, komplett szerelvényt, pótkocsit vagy félpótkocsit keres, függetlenül attól, milyen típusban és márkában gondolkodik, nálunk jó helyen jár. Használja ki egyedülálló szolgáltatásainkat és szakértelmünket a használt járművek terén. Miután megtalálta a kívánt járművet, szívesen látjuk valamelyik MAN TopUsed telephelyünkön, ahol szakszerű tanácsadást biztosítunk Önnek.
  • Kompromisszumok nélküli minőség
    Az MAN TopUsed által kínált használt pótkocsik és félpótkocsik az átadásra szakszerűen előkészített, lízingből visszavett, a legmagasabb szintű követelményeknek eleget tevő járművek. Legtöbbjük az MAN Truck & Bus SE leányvállalata, az EURO-Leasing tehergépkocsi-kölcsönző cég állományából származik.
  • Mindig helyben
    Nyerges szerelvényekből félpótkocsikból álló kínálatunk Európa-szerte az összes MAN TopUsed telephelyünkön rendelkezésére áll. Ha nincs raktáron az Ön által kívánt jármű, szívesen összeállítunk Önnek egy keresési megbízást, és tájékoztatjuk az elérhető lehetőségekről. Elsődleges célunk az, hogy az Ön igényeihez tökéletesen igazodó szállítási megoldást kínáljunk Önnek.

Kérdése merült fel?

Keresse meg az Ön MAN TopUsed telephelyét

Szeretne többet is megtudni?