MAN mobilitási garancia

MAN mobilitási garancia

Maradjon megállíthatatlanul mobil

MAN mobilitási garancia az MAN TopUsed használt MAN tehergépkocsira.

Dióhéjban

 • Maximális mobilitás és megbízható rendelkezésre állás
  A mobilitás és a megbízhatóság döntő tényező! Ezért az MAN mobilitási garanciával gondoskodunk az Ön használt tehergépkocsijának megbízható rendelkezésre állásáról, valamint arról, hogy több mint 30 európai országban megőrizhesse mobilitását.
 • Gyors helyi segítség meghibásodás esetén
  Ne aggódjon: Az MAN-járművének műszaki meghibásodása esetén tapasztalt gépjárműszerelőink gyorsan és megbízhatóan a helyszínre érnek. A sűrű európai szervizhálózatnak köszönhetően általában nem kell sokáig várnia. MAN-márkaszervizeinknek emellett különösen hosszú a nyitvatartási ideje, és adott esetben éjszaka vagy hétvégén is az Ön rendelkezésére állnak. MAN-járművét azonnal, helyben megjavítjuk, vagy behozzuk a legközelebbi szervizünkbe.
 • Optimális gazdasági óvintézkedés
  Tudjuk, hogy ebben a munkában minden perc számít, ezért nem vesztegetünk időt, ha javításra van szükség, és gyorsan újra az útjára bocsátjuk. A javítási költségek függvényében cserejárművet vagy kiesés miatti kártérítést kaphat.

Szolgáltatások, amelyekre számíthat

Az MAN mobilitási garanciával mindig a rendelkezésére állunk, és biztosítjuk a továbbhaladását. Ez a legfőbb előfeltétele annak, hogy minden úton jól érezhesse magát. Pontosan ezért biztosítjuk a következő szolgáltatásokat:

A táblázatban áttekintheti, milyen szolgáltatásokat milyen esetekben és terjedelemben vehet igénybe.

Szolgáltatás Előfeltételek Korlátozás További kritériumok
Helyszíni műszaki segélyszolgálat Műszaki hiba miatti meghibásodás Kisebb alkatrészek 50 euróig Ügyelet időbeli
korlátozás nélkül
Elvontatás a legközelebbi MAN-márkaszervizbe Helyszíni javítás nem lehetséges értékhatár nélkül  
Cserejármű A javítás nem végezhető el a meghibásodás napján legfeljebb 180 euró naponta (TGM, TGX/S)
legfeljebb 130 euró naponta (TGL)
nem kombinálható üzemkiesési díjjal
legfeljebb 14 nap
Üzemkiesési díj A javítás nem végezhető el a meghibásodás napján legfeljebb 180 euró naponta (TGM, TGX/S)
legfeljebb 130 euró naponta (TGL)
amennyiben nem áll rendelkezésre cserejármű
nem kombinálható cserejárművel
legfeljebb 14 nap

Megjegyzés: Az MAN mobilitási garancia csak az MAN TopUsed garanciával, az MAN szervizszerződéssel és az MAN ServiceCare S csomaggal együtt vásárolható meg.

Megjavítjuk tehergépjárművét – gyorsan és megbízhatóan

Mindig megbízható segítség meghibásodás esetén

Mindegy, hogy épp merre jár, sűrű szervizhálózatunknak köszönhetően szinte mindig van a közelben egy MAN-márkaszerviz. Emellett az MAN Mobile24 csomaggal meghibásodás esetén is támogatást nyújtunk. Éjjel-nappal, az év 365 napján. Elég felhívnia az egész Európában egységes MAN Mobile24 hívószámot, és szakértőink minden további teendőt megszerveznek Ön helyett: a gyors segítséget, illetve helyszíni javítást, a legközelebbi MAN-márkaszervizbe való beszállítást és a további javításokat.

Minden MAN-minőségben

A gyors javítások legfontosabb alapfeltétele az összes szükséges pótalkatrész azonnali hozzáférhetősége. Mi pontosan erről gondoskodunk. A javítás során kizárólag eredeti MAN-alkatrészeket használunk, amelyekre 2 év szavatosságot adunk. Hatékony alkatrészmenedzsment gondoskodik arról, hogy a fontos pótalkatrészek 80%-a mindig készleten legyen szervizeinkben. A speciális alkatrészeket egy héten belül beszerezzük.

Pénzügyileg sem érheti meglepetés – meghibásodás esetén sem

Az MAN mobilitási garanciával kár esetén pénzügyileg is teljeskörűen biztosítva van. Műszaki meghibásodás esetén megszervezzük a közvetlen helyi segítséget, és átvállaljuk a költségeit. Ez tartalmazza a legközelebbi MAN-márkaszervizbe való elvontatást is, amennyiben nem lehetséges a helyszíni javítás. Természetesen cserejárművet is kap, amennyiben a javítás nem végezhető el a meghibásodás napján. Ha pedig nem áll rendelkezésre az Önével egyenértékű cserejármű, üzemkiesési átalánytérítést fizetünk.

Belépő a digitális karbantartás-szervezés világába:
MAN ServiceCare S

Az MAN díjmentes MAN ServiceCare S szolgáltatásának köszönhetően Ön és az Ön által választott MAN márkaszerviz is mindig tisztában lehet MAN tehergépkocsija állapotával. Amennyiben valamelyik MAN-járműve karbantartásra szorul, legyen előrelátó, forduljon az Ön MAN-márkaszervizéhez, és egyeztessék a közelgő karbantartás dátumát.

Az MAN ServiceCare S szolgáltatással a RIO platformon bármikor megtekintheti a közelgő időpontokat, adott esetben a karbantartásra szoruló alkatrészeket és a kárjelentéseket. Az előrelátható tervezésnek köszönhetően az időpontok okosan összeköthetők, és a szervizelési igények könnyen kombinálhatók. Így profitálhat abból, hogy a lehető legtöbb időt használhatja járművét, és időt és adminisztrációs terheket is megspórolhat.

Néhány lépéssel az MAN ServiceCare S szolgáltatáshoz

 1. Járműve felszerelése a RIO Box hardverrel, ha még nem történt meg
 2. Keresse fel az MAN Marketplace webhelyét, és tájékozódjon: www.man.eu/marketplace
 3. Iratkozzon fel az MAN ServiceCare S vagy az MAN ServiceCare M szolgáltatásra a Marketplace webhelyén, és regisztráljon a RIO platformon
 4. A jármű- és karbantartási adatok mobilos adatátvitele a RIO Cloud szolgáltatásba

Mit kínál az MAN TopUsed mobilitási garancia?

Az MAN mobilitási garancia a használt MAN TGL, TGM, TGS vagy TGX modellekhez szerezhető be 6, 12, 24 vagy 36 hónap futamidővel. Előfeltétele a díjmentes MAN ServiceCare S szolgáltatás aktiválása MAN szervizszerződéssel és MAN TopUsed garanciával kombinálva.

A következő lehetőségek állnak a rendelkezésére:

Digitális karbantartás-szervezés
Digitális karbantartás-szervezés
 • díjmentes MAN ServiceCare S **

** kiegészíthető az MAN ServiceCare M csomaggal

Bővebben
MAN TopUsed garancia
MAN TopUsed garancia
 • MAN hajtáslánc-garancia
 • MAN hajtáslánc-garancia Plusz
 • Teljes járműre vonatkozó MAN garancia
Bővebben
MAN-szervizszerződés
MAN-szervizszerződés
 • ComfortOil
 • Comfort
 • ComfortPlus
 • ComfortSuper
Bővebben

Kérdése merült fel?

Keresse meg az Ön MAN TopUsed telephelyét

Szeretne többet is megtudni?