Használt nyergesvontató tehergépkocsik vásárlása

Járművek keresése

Előnyök az Ön számára

  • Minőségigazoló plakett
    A használt nyergesvontató tehergépkocsikat alaposan megvizsgáljuk, mielőtt bekerülnek kínálatunkba. A további biztonságról az MAN TopUsed minőségigazoló plakett gondoskodik.
  • Finanszírozás és szerviz
    Az MAN TopUsed lízing- és finanszírozási ajánlatokat kínál Önnek – emellett választható garancialehetőségekből és elsőosztályú szervizből is részesül.
  • Praktikus mindentudók
    A nyergesvontatókat mindenekelőtt a távolsági fuvarozásban használják, és sokféle áruszállítási módra, mint pl. nagy térfogatú és nehézteher-szállításra is alkalmasak.

Nyergesvontató tehergépkocsikat megéri használtan venni!

Bővítse járműflottáját minőségigazoló plakettel ellátott használt nyergesvontatókkal

A távolsági sofőröknek, akik több mint 130 000 kilométert tesznek meg évente, nemcsak mindig ébernek kell lenniük, hanem jól is kell érezniük magukat mozgó munkahelyükön. Éppen ezért az MAN használt nyergesvontatói semmilyen kívánnivalót nem hagynak a kényelem és a vezetésbiztonság terén: A tempomat a hosszú utakon tehermentesíti a járművezetőt, az állófűtés és a klímaberendezés kellemes légkört biztosít, a kényelmes ágyakban pedig szinte olyan pihentető az alvás, mintha az ember otthon lenne.

A nyergesvontatók praktikus mindentudók, amelyek bármilyen félpótkocsit elhúznak. Vezetőfülkével, kormányzott és hajtott tengelyekkel, motorral és sebességváltóval rendelkeznek. Rakodófelület helyett nyeregszerkezettel vannak ellátva– erre „nyergezik fel” a nyerges félpótkocsit, és királycsappal csatlakoztatják. Mivel a nyerges járművek nem olyan fordulékonyak, mint a pótkocsis vontatók vagy az egyszerű tehergépkocsik, főleg a távolsági áruszállításban vagy a nemzeti vagy nemzetközi forgalomban építkezési járművekként használják őket.

A másodkézből származó nyerges tehergépkocsi megfelelő választás új jármű helyett. Kattintson végig járműkeresőnkön – a követelményeinek megfelelő nyerges gépjármű Önre vár! Az MAN TopUsed vállalatnál részesülhet a különféle kedvező árú vontatójárművek nagy választékából, gyártótól függetlenül minden súlykategóriában és kivitelben.

Járművek keresése