MAN në Shqipëri

Klas i një niveli tjetër: Zbuloni mjetet tona komerciale MAN dhe zgjidhjet e transportit

Gjeni degën tuaj vendase tani
Mjete bashkëkohore MAN dhe zgjidhje transporti

Mjetet tona MAN

MAN TGX
 • Kabinë ergonomike me kontrollin tonë inovativ të informacionit MAN SmartSelect
 • Linja e efektshme e lëvizjes rrit ekonominë
 • Sistemet inteligjente të ndihmës* mbështesin shoferin tuaj, duke rritur kështu sigurinë rrugore

*Brenda kufijve të sistemit.

MAN TGS
 • Vendi i punës i shoferit ergonomik me nivel leximi dhe funksionimi.
 • Njësi shkallësh me hapa që nuk rrëshqasin dhe tastierë MAN EasyControl me katër butona
 • Rehati maksimale gjatë pushimeve falë sediljes së pasagjerit dhe tryezës së palosshme Vario
MAN TGM & MAN TGL
 • Fusha e zgjeruar e shikimit për shkak të kabinës së ulur dhe pasqyrave të jashtme aerodinamike
 • Njësi hapash ergonomike me hapa që nuk rrëshqasin dhe lartësi të ulët hyrëse
 • Ngarkesa maksimale falë reduktimit sistematik të peshës
The MAN Lion’s City
 • Vendi i punës i shoferit ka një mbështetje optimale në punën e përditshme për ta bërë të ndjehet sa më mirë
 • Koncepti i kostos së ulët të ciklit jetësor (LCC) dhe koncepti i mjetit miqësor për mirëmbajtjen
 • Motor efikas me nëntë litra me deri në 360 kuaj fuqi
 • Zhvilluar krah për krah me klientët tanë
The MAN Lion’s City E
 • Makinë plotësisht elektrike, pa emisione
 • Kapaciteti i lartë i baterisë, performanca e fuqishme e karikimit dhe diapazoni i besueshëm deri në 350 km* gjatë gjithë jetëgjatësisë së baterisë
 • Vendosja miqësore për mirëmbajtjen e baterive në pjesën e sipërme
 • Hapësirë e zgjeruar në brendësi

*Në varësi të strategjisë së përdorimit të baterisë dhe në kushte të favorshme funksionimi: Kërkesa të ulëta operacionale për sa i përket shpejtësisë mesatare, ngarkimit, topografisë dhe ajrit të kondicionuar.

MAN LION'S CITY E BROCHURE
The MAN Lion’s Intercitity
 • E lehtë me deri në 59 vende
 • Motori i fuqishëm me nëntë litra me deri në 360 kuaj fuqi
 • Pajisje të gjera sigurie
 • Gamë e gjerë aplikimesh si autobus ndërqytetës, autobus transporti ose autobus shkollor
The MAN Lion’s Coach
 • Trajneri i fuqishëm dhe efikas me deri në 510 HP
 • Komoditet i jashtëzakonshëm për shoferin dhe pasagjerët
 • Siguri maksimale falë sistemeve inovative të asistencës

*Brenda kufijve të sistemit.

Furgoni i panelit MAN TGE
 • Kapaciteti i ngarkesës deri në 18.4 m³
 • Sigurim i thjeshtë i ngarkesës falë shiritave dhe syve lidhës
 • Prag me ngarkesë të ulët për ngarkim dhe shkarkim të lehtë - edhe përmes derës anësore
Kabina e vetme MAN TGE
 • Gjatësia e trupit është e mundur deri në 5.5 metra
 • Kapaciteti i ngarkesës së shasisë deri në 3.3 ton
 • Opsione të ndryshme të trupit
Kabina e ekuipazhit MAN TGE
 • Kabina ofron hapësirë për gjashtë pasagjerë
 • Gjatësia e trupit deri në 3.5 metra është e mundur
 • Opsione të gjera të trupit të automjetit
MAN TGE Intercity
 • Sistemi hekurudhor në dysheme për rregullim të lehtë të sediljeve
 • Deri në 19 vende për pasagjerë
 • Hapësirë e bollshme magazinimi për bagazhet në pjesën e pasme, e aksesueshme nëpërmjet dy dyerve të krahëve

OFERTA DHE SHËRBIMET TONA

Produkte & Zgjidhje

MAN Digital Services ofron zgjidhje dixhitale për sektorin e transportit dhe logjistikës. Nga menaxhimi i flotës dhe mirëmbajtjes te mbështetja e shoferit – shërbimet dokumentojnë dhe analizojnë të dhënat operative dhe informacionin mbi drejtuesit dhe automjetet tuaja, duke ju ndihmuar të rrisni ekonominë e përgjithshme dhe të optimizoni biznesin tuaj.

Shërbimet

Një plotësues i përsosur i automjeteve tona MAN me cilësi të lartë janë zgjidhjet tona individuale të shërbimit MAN. Me shërbimet tona të riparimit dhe mirëmbajtjes dhe zgjidhjet e lëvizshmërisë, ju do të qëndroni gjithmonë të lëvizshëm. Pjesët dhe aksesorët origjinalë MAN të përshtatura në mënyrë optimale me automjetin tuaj sigurojnë gjithashtu rehati dhe efikasitet më të madh të kostos.

MAN TopUsed : Automjete komerciale të përdorura me cilësi të lartë

Në MAN TopUsed, ne ju ofrojmë kamionë, autobusë dhe furgonë të përdorur të të gjitha markave dhe llojeve me cilësi të shkëlqyer. Përveç automjetit tuaj të ëndrrave, ne ofrojmë opsione fleksibël financimi dhe shërbime të personalizuara.
Gjeni automjetin e përdorur perfekt për ju

DONI MË SHUMË INFORMACION? Në këtë mënyrë, JU LUTEM!

NDONJE PYETJE?