MAN België

Betrouwbaar en efficiënt: De MAN Lion's Coach

Efficiënt en betrouwbaar - de touringcars van MAN
Touringcars :
Contact

In het kort

  • Hoge prestaties en sterke aandrijving
    Met de nieuwe D26-motor bent u op vrijwel elke situatie voorbereid. De krachtige motoren van de MAN autobussen worden gekenmerkt door hoge efficiëntie en een doordachte aandrijflijn.
  • Altijd betrouwbaar: Ons serviceaanbod
    MAN zorgt met betrouwbare componenten en perfect op u afgestemde services voor hoge voertuigbeschikbaarheid in elke situatie.
  • Veel plek
    Met een lengte van 13,9 m heeft de MAN autobus plaats voor 61 passagiers en de bagageruimte van 13,2 m3 biedt voldoende plek voor alle kleine en grote tassen en koffers.

Buitengewoon efficiënt: de MAN D26-motor

Brengt u en uw passagiers altijd veilig op uw bestemming.

De MAN D26-motor brengt de Lion's Coach op toeren

Vol vermogen: de MAN D26-motor

De MAN D26-motor biedt nog meer vermogen bij een lager gewicht. Met 10 pk meer dan zijn voorganger heeft de MAN Lion's Coach onderweg nog meer vermogen te bieden, terwijl aan alle richtlijnen van de norm Euro 6 wordt voldaan. Daarnaast beschikt de motor over een uiterst efficiënte uitlaatgasreiniging met SCR (Selective Catalytic Reduction) en UGR (uitlaatgasrecirculatie).

De MAN TipMatic-transmissie selecteert altijd de juiste versnelling

Nog meer vermogen

Met de nieuwe aandrijflijn in combinatie met zuinige hulpsystemen (EfficientCruise en EfficientRoll) draagt de D26-motor bij aan een verlaging van de totale bedrijfskosten door minder brandstofverbruik en slijtage.

Sterk assenconcept

Sterk assenconcept

De langere achterasoverbrenging heeft positieve gevolgen voor het brandstofverbruik, en met de 13 meter lange 2-assige voertuigen bent u nog zuiniger onderweg vanwege het lage gewicht en de beperkte slijtage.

Betrouwbaar op weg

Een systeem waarop u kunt rekenen.

Een betrouwbaar systeem - de MAN Lion's Coach

100% betrouwbaar: de MAN Lion's Coach

Betrouwbaarheid krijgt met de MAN Lion's Coach een volkomen nieuwe betekenis. Krachtige common rail-motoren, een perfecte transmissie en grotere onderhoudsintervallen: Daarmee is de Lion's Coach nog langer en nog krachtiger onderweg.

Duurzaam tot in het detail

Bij de opbouw van de MAN Lion's Coach is afgezien van een stalen frame, waardoor de autobus beter bestand is tegen corrosie zonder in te boeten aan stabiliteit. 100% LED-koplampen en technisch geoptimaliseerde, betrouwbare componenten staan garant voor de actieve veiligheid.

Eenvoudig onderhoud

De MAN onderhoudscomputer vergroot de onderhoudsintervallen, wat resulteert in een merkbare reductie van het aantal bezoeken aan de werkplaats. Tegelijkertijd zorgt de meervoudige frontkap met verbeterde kinematica voor eenvoudige toegang en vervanging van reserveonderdelen. Hierdoor blijven reparatiekosten en de duur van het onderhoud beperkt.

Altijd inzetbaar

Ons serviceaanbod reikt van financieringsmogelijkheden en onderhouds- en reparatiemanagement tot training en mobiliteitshulp. Zo maken we iedere dag weer gebruik van onze jarenlange ervaring. Bovendien kunt u rekenen op onze service met MAN mobiliteitsgarantie.

Naar MAN Service voor autobussen

Meer informatie? Deze kant op!

Neem contact met ons op

Advies? Bij voorkeur persoonlijk: