Nakup rabljenih tovornjakov z vlačilci

Najdi vozila

Vaše prednosti

  • Znak kakovosti
    Rabljene tovornjake z vlačilci ali vlečna vozila temeljito pregledamo, preden jih ponudimo. Za dodatno varnost poskrbi znak kakovosti MAN TopUsed.
  • Financiranje in servis
    MAN TopUsed vam ponuja možnosti lizinga in financiranja – izkoristite tudi izbiro možnosti garancije in prvovrstni servis.
  • Praktično vsestransko vozilo
    Vlačilci se uporabljajo predvsem v tranzitnem prometu in so primerni za številne vrste tovornega prometa, kot so transporti velike količine blaga ali transporti težkih tovorov.

Splača se kupiti rabljene tovornjake z vlačilci!

Okrepite svoj vozni park z rabljenimi tovornjaki z vlačilci z znakom kakovosti

Vozniki na dolge razdalje, ki letno prepotujejo več kot 130.000 kilometrov, morajo biti za volanom popolnoma budni, prav tako pa se morajo na svojem mobilnem delovnem mestu počutiti udobno. Zato rabljeni vlačilci zagotavljajo vse, kar vozniki potrebujejo za udobje in varnost pri vožnji: Tempomat razbremeni voznika na dolgih razdaljah, neodvisno ogrevanje in klimatska naprava poskrbita za prijetno klimo, udobne postelje pa za sladko spanje – skoraj kot doma.

Vlačilci so praktična vsestranska vozila, ki lahko vlečejo katero koli vrsto polpriklopnika. Imajo kabino, krmilne in pogonske preme, motor in menjalnik. Namesto nakladalnega prostora so opremljeni s sedlasto sklopko – nanjo se »osedla« polpriklopnik, ki je priključen z glavnim zatičem. Ker oprtni priklopniki niso tako vodljivi kot navadni priklopniki ali posamezni tovornjaki, se v glavnem uporabljajo v tovornem prometu na dolge razdalje ali kot vozila za gradbišče v nacionalnem ali mednarodnem prometu.

Tovornjaki z oprtnimi priklopniki iz druge roke so dobra alternativa novemu vozilu. Kliknite naš iskalnik vozil – zgibni vlačilec, ki najbolj ustreza vašim zahtevam, vas čaka! Z MAN TopUsed imate na voljo veliko izbiro različnih vlačilcev po ugodnih cenah, ne glede na proizvajalca, v vseh kategorijah teže in serij.

Najdi vozila