Køb brugte lastbil sættevognstrækkere

Find køretøj

Dine fordele

  • Kvalitetsmærke
    Brugte sættevognstrækkere eller lastvognstog kontrolleres grundigt, inden de tilbydes. MAN TopUsed kvalitetsmærke giver yderligere sikkerhed.
  • Finansiering og service
    MAN TopUsed tilbyder dig leasing- og finansieringsmuligheder – samtidigt drager du også fordel af et udvalg af garantimuligheder og af førsteklasses service.
  • Praktiske allroundere
    Sættevogntrækkere bruges hovedsageligt til langdistance transport og er velegnet til mange typer godstransport, såsom til volumen- eller tunglast-transport.

Det er umagen værd at købe brugte lastbil sættevogn trækkere!

Styrk din flåde med brugte lastbil sættevognstrækkere med et kvalitetsmærke

Langturschauffører, der hvert år tilbagelægger mere end 130.000 kilometer, skal altid være årvågne bag rattet, og samtidigt også føle sig godt tilpas på deres mobile arbejdsplads. De brugte sættevognstrækkere efterlader således intet uopfyldt ønske, når det handler om komfort: Fartpiloten aflaster chaufføren på lange stræk, parkeringsvarme og klimaanlæg sørger for et behageligt arbejdsklima, og de komfortable senge egner sig perfekt som chaufførens andet hjem.

Sættervognstrækkere er praktiske allroundere, der kan trække alle typer trailere. De er udstyret med et førerhus, styre- og drivaksler, en motor og en gearkasse. I stedet for et lasteområde er de udstyret med sættevognskobling - påhængsvognen "sadles" på denne og er forbundet med en kingpin. Da sættervognstrækkere ikke er så manøvredygtige som leddelte eller individuelle lastbiler, bruges de hovedsageligt til godstransport over lange afstande eller som køretøjer til byggepladser i national eller international trafik.

Brugte sættevognstrækkere er et godt alternativ til nye køretøjer. Klik igennem vores køretøjssøgning - den helt perfekte leddelte lastbil, der bedst passer til dine behov, venter på dig! Hos MAN TopUsed drager du fordel af et stort udvalg af forskellige sættevognstrækkere til gunstige priser, uanset producent, i alle vægtklasser og typer.

Find køretøj