Tweedehands vrachtwagens kopen

Voertuigen vinden

Uw voordelen

  • Waarmerk
    Gebruikte bedrijfsvoertuigen worden uitgebreid gecontroleerd voor ze worden aangeboden. Het MAN TopUsed-waarmerk zorgt voor extra zekerheid.
  • Flexibele financieringsmogelijkheden
    MAN TopUsed biedt u een breed gamma aan leasing- en financieringsdiensten.
  • Garantie en service
    U profiteert van verschillende selecteerbare garantiemogelijkheden en een sterk servicenetwerk.

Vrachtwagens tweedehands kopen is de moeite waard!

Versterk uw wagenpark met gebruikte vrachtwagens van topklasse

Tweedehands vrachtwagen en toch bijna zo goed als nieuw! Met onze tweedehands vrachtwagens bent u economisch helemaal op de goede weg, of het nu als trekker of als gelede vrachtwagen wordt ingezet.

Met een tweedehands MAN-vrachtwagen kunt u uw wagenpark versterken en tegelijkertijd kosten besparen - ook efficiëntie en betrouwbaarheid zijn gegarandeerd, evenals een hoog waardebehoud en korte stilstandtijden. Optioneel bieden wij ook persoonlijke diensten op maat aan, zoals garanties voor tweedehandsvoertuigen in heel Europa, reparatie- en onderhoudscontracten op maat of zelfs klantspecifieke oplossingen.

Van trekkers voor langeafstandsverkeer, vrachtwagens met laadkraan of kiepwagens met vierwielaandrijving voor een hoog laadvermogen op de bouwplaats, van terreinwagens tot brandweer- en hulpverleningsvoertuigen voor reddingsoperaties, bij MAN TopUsed vindt u tweedehands vrachtwagens van verschillende fabrikanten in alle gewichtsklassen en met een groot aanbod aan diensten. De oplossing voor uw transporttaken is slechts enkele kliks verwijderd. Breng de zaak aan het rollen en geef uw wagenpark een boost!

Voertuigen vinden