VOLLEDIGE COMBINATIES

Volledige trekkers

Wees kieskeurig: Transportoplossingen op maat

MAN TopUsed biedt u de mogelijkheid om alles eenvoudig van één leverancier te krijgen. Van de losse trekker tot de complete combinatie met bijpassende oplegger of aanhangwagen: ons veelzijdige aanbod van verschillende merken en types maakt een optimale transportoplossing op maat voor uw toepassing mogelijk.

In één oogopslag

  • Uitstekend advies
    Vrachtwagens, autobussen, bestelwagens, complete combinaties of aanhangwagens en opleggers van verschillende types en merken: bij ons bent u aan het juiste adres. Profiteer van een unieke service en van onze expertise op het gebied van tweedehandsvoertuigen. Als u uw gewenst voertuig hebt gevonden, ontvangen wij u graag op een van onze MAN TopUsed-locaties en geven wij u deskundig advies.
  • Kwaliteit zonder compromissen
    De door MAN TopUsed aangeboden tweedehands aanhangwagens en opleggers zijn vakkundig gereviseerd en voldoen aan de hoogste eisen. Het merendeel hiervan is afkomstig van vrachtwagenverhuurder EURO-Leasing, een dochteronderneming van MAN Truck & Bus SE.
  • Altijd ter plaatse
    Ons aanbod trekkers met oplegger, aanhangwagens en opleggers is in heel Europa op alle MAN TopUsed-locaties beschikbaar. Als wij het door u gewenste voertuig een keer niet op voorraad hebben, maken wij graag een zoekopdracht voor u aan en informeren wij u over mogelijke beschikbare opties. Ons voornaamste doel is en blijft het aanbieden van een perfect op uw eisen afgestemde transportoplossing aan u.

Vind uw MAN TopUsed-locatie

U wil meer te weten komen?