Tweedehands trekkers voor vrachtwagens kopen

Voertuigen vinden

Uw voordelen

  • Waarmerk
    Gebruikte trekkers voor vrachtwagens of opleggers worden uitgebreid gecontroleerd voor ze worden aangeboden. Het MAN TopUsed-waarmerk zorgt voor extra zekerheid.
  • Financiering en service
    MAN TopUsed biedt u lease- en financieringsopties - u profiteert ook van selecteerbare garantiemogelijkheden en eersteklas service.
  • Praktische allrounder
    Trekkers worden voornamelijk gebruikt in het langeafstandsverkeer en zijn geschikt voor vele soorten goederentransport, zoals volumetransport of zwaar transport.

Trekkers voor vrachtwagens tweedehands kopen is de moeite waard!

Versterk uw wagenpark met tweedehands trekkers voor opleggers met waarmerk

Langeafstandsbestuurders die jaarlijks meer dan 130.000 kilometer onderweg zijn, willen altijd alert zijn en zich ook thuis voelen in hun mobiele werkplek. Daarom laten tweedehands trekkers op het gebied van comfort en rijveiligheid niets te wensen over: De cruise control ontlast de bestuurder op lange afstanden, interieurvoorverwarming en airconditioning zorgen voor een prettig klimaat en comfortabele bedden voor slaapcomfort bijna net zoals thuis.

Trekkers zijn praktische alleskunners die elke soort oplegger kunnen trekken. Ze beschikken over een cabine, stuur- en aandrijfassen, een motor en een transmissie. In plaats van een laadvlak zijn ze uitgerust met een opleggerkoppeling - hierop wordt de oplegger "gezadeld" en verbonden met een koppelingspen. Aangezien trekkers niet zo wendbaar zijn als gelede wagens of individuele vrachtwagens, worden ze vooral gebruikt in het goederenverkeer of als bouwplaatsvoertuig in nationaal of internationaal transport.

Tweedehands trekkers voor vrachtwagens zijn een goed alternatief voor een nieuw voertuig. Klik door onze voertuigzoeker - de trekker die het beste bij uw wensen past, wacht op u! Met MAN TopUsed profiteert u van een grote keuze aan verschillende trekkers tegen lage prijzen van verschillende fabrikanten, in alle gewichtsklassen en typen.

Voertuigen vinden