Over MAN TopUsed

Top tweedehands bedrijfsvoertuigen van alle merken

Welkom bij MAN TopUsed.

Het internationale tweedehandswagenmerk van MAN Truck & Bus SE.

Via in totaal 36 eigen MAN TopUsed Centers verkopen wij hoogwaardige tweedehands bedrijfsvoertuigen van alle merken en types (vrachtwagens, bussen en bestelwagens) in meer dan 30 landen.

Zoek en vind uw tweedehands vrachtwagen, bus of bestelwagen gemakkelijk in onze unieke voertuigzoeker en profiteer van de hoge kwaliteit van onze voertuigen.

Wij vullen het door u gewenste voertuig graag aan met individueel afgestemde services, zoals garantie voor tweedehandsvoertuigen in heel Europa, individuele financieringsoplossingen, reparatie- en onderhoudscontracten op maat of klantspecifieke voertuigaanpassingen en -ombouw. Onze MAN TopUsed-experts op onze MAN TopUsed-locaties beantwoorden graag alle verdere details.

Onze prestatiebelofte

TopUsed-kwaliteit

Topkwaliteit

Vertrouw op onze experten. Alle voertuigen worden uitgebreid gecontroleerd voor ze als MAN TopUsed-voertuig worden aangeboden. Jonge of oudere tweedehandsvoertuigen, bij ons krijgt u de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Het MAN TopUsed kwaliteitslabel zorgt voor nog meer veiligheid.

TopUsed-advies

Topadvies

Uw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkst. Uw MAN TopUsed-partner adviseert competent en uitgebreid, zodat u precies het juiste tweedehands voertuig voor uw toepassing vindt. MAN TopUsed biedt nog meer: op verzoek adviseren wij u graag over speciale systeemoplossingen, individuele aanpassingen aan voertuigen of ombouw op maat. Laat u zich vandaag nog door een van onze experts zonder enige verplichting adviseren. We kijken uit naar uw bezoek.

TopUsed-selectie

Topselectie

Profiteer bij MAN TopUsed van een uitgebreid aanbod tweedehands bedrijfsvoertuigen. MAN TopUsed heeft 's werelds grootste aanbod tweedehandsvoertuigen van de merken MAN en NEOPLAN en biedt ook voertuigen van andere merken alsmede opleggers en aanhangwagens aan.

TopUsed-financiering

Topfinanciering

U hebt gekozen voor de aankoop van een tweedehands voertuig?

Kies dan voor een financieringsoplossing van Volkswagen Financial Services die op uw persoonlijke behoeften is afgestemd. Met de exacte branchekennis wordt u altijd uitstekend geadviseerd.

TopUsed-service

Topservice

We zijn er voor u, altijd en overal, Met ons wereldwijde servicenetwerk garanderen wij altijd korte afstanden, een snelle afhandeling en korte stilstandtijden, Moderne apparatuur,originele serviceonderdelen, speciaal gereedschap en specialisten zorgen ervoor dat u in onze MAN-servicepunten eersteklas wordt ondersteund.

U bereikt onze MAN Mobile24-hotline de klok rond en 365 dagen per jaar op

Tel. 00800 Mobile24

Tel. 00800 66 24 53 24

TopUsed-diensten overzicht

Onze diensten

Wij bieden u flexibele financieringsmogelijkheden voor de aankoop van uw MAN TopUsed-voertuig en op maat gemaakte services zoals reparatie- en onderhoudscontracten, klantspecifieke voertuigaanpassingen en garanties voor tweedehands voertuigen. De medewerkers van onze MAN TopUsed-locaties adviseren u graag bij uw keuze.
Naar het overzicht

Vind uw MAN TopUsed-locatie

U wil meer te weten komen?