Tweedehands autotransporter kopen

Voertuigen vinden

Uw voordelen

  • Waarmerk
    Tweedehands voertuigtransporters worden gecontroleerd voor ze worden aangeboden. Het MAN TopUsed-waarmerk zorgt voor extra zekerheid.
  • Financiering en service
    MAN TopUsed biedt lease- en financieringsopties - u profiteert ook van selecteerbare garantiemogelijkheden en eersteklas service.
  • Veel in één keer
    Autotransporters bieden plaats aan maximaal tien auto's of bieden plaats aan één of meer zware voertuigen.

Autotransporters tweedehands kopen is de moeite waard!

Versterk uw wagenpark met tweedehands autotransporters van topklasse

Voor het vervoer van auto's worden speciaal geconstrueerde opbouwen voor chassis, aanhangwagens en opleggers in open of gesloten opbouw gebruikt. Grote autotransporters bieden plaats aan maximaal tien auto's of bieden plaats aan één of meer zware voertuigen.

Normaal gezien worden autotransporters gebouwd met een open constructie. Een standaardmodel heeft een opbouw met twee verdiepingen. Modellen voor het vervoer van zware trekkers, bouwmachines, tractoren of andere zware bedrijfsvoertuigen zijn vanwege de gewichtsverdeling en de hoge opbouw van de te vervoeren goederen veelal uitgevoerd als dieplader met een laadoppervlak van vier meter lang en meer. Dergelijke autotransporters kunnen ladingen tot 20 ton vervoeren.

Gesloten autotransporters worden gebruikt voor waardevolle nieuwe voertuigen, oldtimers of racewagens. Tot de uitrusting van deze tot 14 meter lange autotransporters behoren laadbruggen of een laadplatform, verankeringen en vaak ook hydraulische kabellieren. Bij standaardmodellen met een opbouw van vier meter hoog en ongeveer tien ton laadvermogen kunnen tot zes auto's op twee verdiepingen worden vervoerd.

Vind de juiste tweedehands voertuigtransporter bij MAN TopUsed en profiteer van de hoge kwaliteit van onze bedrijfsvoertuigen. Wij bieden tweedehands autotransporters van alle fabrikanten in alle gewichtsklassen en met een breed scala aan diensten aan. De oplossing voor uw transporttaken is slechts enkele kliks verwijderd. Breng uw goederen zonder één enkele kras op hun bestemming!

Voertuigen vinden