Tweedehands tank en silovoertuigen kopen

Voertuigen vinden

Uw voordelen

  • Waarmerk
    Alle tweedehands tank- en silovoertuigen worden gecontroleerd voor ze worden aangeboden. Het MAN TopUsed-waarmerk zorgt voor extra zekerheid.
  • Financiën en service
    MAN TopUsed biedt lease- en financieringsopties - u profiteert ook van selecteerbare garantiemogelijkheden en eersteklas service.
  • Veilige keuze
    Door hun speciale constructie zijn tank- en silovoertuigen de beste oplossing voor het veilig transporteren van alle soorten vloeistoffen of vrij stromende bulkgoederen.

Tank- en silovoertuigen tweedehands kopen is de moeite waard!

Versterk uw wagenpark met gebruikte tank- en silovoertuigen

Als het gaat om het vervoer van allerlei soorten vloeistoffen of vrij stromende bulkgoederen, is een silovoertuig onmisbaar omdat de speciale constructie voor veilig transport van de te vervoeren goederen zorgt. Tegelijkertijd is eenvoudig laden en lossen van de inhoud gegarandeerd. Silovoertuigen onderscheiden zich van andere vrachtwagenopbouwen door hun ronde vorm. De voertuigen zijn ook uitgerust met een opklapbare ladder aan de achterkant - deze is bedoeld om op het voertuig te klimmen. Een veiligheidsrooster maakt het mogelijk om over de gehele lengte van de container en de gehele ketel te lopen.

Vrachtwagens met tankopbouw bestaan er in verschillende uitvoeringen. Hoewel sommige versies zuivere transportvoertuigen zijn, hebben veel tankwagens ook apparatuur aan boord om hun lading te lossen. Principieel kan een onderscheid worden gemaakt tussen vaste tanks en verwisselbare of opbouwtanks, die ofwel cirkelvormig, elliptisch of koffervormig zijn. Daarmee kunnen tankwagens alle soorten vloeistoffen veilig vervoeren.

MAN TopUsed biedt u een breed gamma aan tank- en silovoertuigen. Of het nu gaat om het vervoer van bulkgoederen, fijnkorrelige materialen of allerlei soorten vloeistoffen, onze voertuigzoeker biedt tweedehands machines van alle merken en typen te koop aan. Zoek en vind de perfecte aanvulling op uw wagenpark en profiteer van de uitstekende kwaliteit van onze bedrijfswagens.

Voertuigen vinden