Tweedehands vrachtwagenchassis kopen

Voertuigen vinden

Uw voordelen

  • Waarmerk
    Gebruikte vrachtwagenchassis worden door MAN gecontroleerd voor ze worden aangeboden. Het MAN TopUsed-waarmerk zorgt voor extra zekerheid.
  • Financiering en service
    MAN TopUsed biedt lease- en financieringsopties - u profiteert ook van selecteerbare garantiemogelijkheden en eersteklas service.
  • Basis voor opbouwen
    Door hun flexibiliteit zijn vrachtwagenchassis veelzijdig inzetbaar en met name onmisbaar als bouwvoertuig, drankenwagen of voor speciale voertuigen zoals voor de brandweer.

Chassis tweedehands kopen is de moeite waard!

Versterk uw wagenpark met gebruikte vrachtwagenchassis van topklasse

Vrachtwagenchassis vormen de basis van veel vrachtwagens en zijn meestal uitgevoerd als frameconstructie - op deze frames worden de benodigde opbouws geplaatst. Vrachtwagenchassis hebben als functie de aandrijving, de carrosserie en de lading te ondersteunen en te stabiliseren tegen externe krachten. Door hun fundamentele flexibiliteit bij het opnemen van opbouwen zijn ze zeer veelzijdig en zijn daarom een onmisbaar hulpmiddel, vooral in de bouwsector of in vele andere toepassingsgebieden.

Vrachtwagenchassis worden gebruikt in het langeafstandsverkeer maar ook voor korte en middelgrote transporten die bijzondere eisen stellen aan bedrijfsvoertuigen. Tot de mogelijke opbouwen behoren verschillende varianten van kofferopbouwen (gesloten transportsystemen) of typen kiepopbouwen (vooral geschikt voor het vervoer van bulkgoederen). Een vrachtwagenchassis bestaat vaak uit een cabine op een frame met twee of meer assen.

Op MAN TopUsed vindt u een grote keuze aan verschillende vrachtwagenchassis tegen topprijzen en goede kwaliteit. Afhankelijk van de gewenste variant met twee, drie of zelfs vier assen, het gewenste motorvermogen, aandrijving, totaalgewicht en type opbouw - onze voertuigzoeker biedt u hoogwaardige, gebruikte chassis van alle merken en typen. Koop tweedehands de beste kwaliteit!

Voertuigen vinden