Komplette vogntog

Komplette vogntog

Vær kresen: Skreddersydde transportløsninger

MAN TopUsed gir deg muligheten til å skaffe alt enkelt og komfortabelt fra en enkelt kilde. Fra enkel trekkvogn til komplette vogntog med passende semitrailer eller tilhenger, vårt allsidige sortiment med forskjellige merker og typer garanterer deg den optimale, skreddersydde transportløsningen.

Med et blikk

  • Førsteklasses rådgivning
    Uansett om det dreier seg om lastbiler, busser, komplette vogntog eller tilhengere og semitrailere av forskjellige typer og merker, er vi det riktige valget. Dra nytte av en enestående service og vår topp ekspertise innen brukte kjøretøy. Hvis du har funnet ditt ønskekjøretøy, ser vi frem til å møte deg og gi deg ekspertråd ved et av våre MAN TopUsed-kundesentre.
  • Kompromissløs kvalitet
    For de brukte tilhengerne og semitrailerne fra MAN TopUsed som blir tilbudt handler det om profesjonelt behandlede innbyttekjøretøyer som oppfyller de høyeste kravene. De fleste kommer fra lastebillutleieren EURO-Leasing, et datterselskap til MAN Truck & Bus SE.
  • Alltid på plass
    Vårt utvalg av vogntog, tilhengere og semitrailere er tilgjengelige for deg over hele Europa ved alle MAN TopUsed kundesentre. Hvis vi ikke har ønsket kjøretøy på lager, setter vi gjerne opp et søkeoppdrag for deg og informerer deg om mulige tilgjengelige alternativer. Vårt første mål er alltid å kunne tilby deg en transportløsning som er perfekt tilpasset dine behov.

Har du spørsmål?

Finn din MAN TopUsed kundesenter