Kjøp brukte trekkvogner

Finn kjøretøy

Fordelene for deg

  • Kvalitetsstempel
    Brukte trekkvogner og semitrailere kontrolleres grundig før de tilbys. Enda mer sikkerhet tilbys med MAN TopUsed kvalitetsstempel.
  • Finansiering og service
    MAN TopUsed tilbyr leasing- og finansieringstilbud – og du drar også nytte av et utvalg garantialternativer og førsteklasses service.
  • Praktiske allroundere
    Trekkvogner brukes hovedsakelig i langtransport og er egnet for mange typer godstransport, for eksempel volumtransport eller tungtransport.

Å kjøpe brukt trekkvogn lønner seg!

Styrk flåten din med brukte trekkvogner med kvalitetsstempel

Langtransportsjåfører som kjører over 130.000 kilometer hvert år, må ikke bare være årvåkne bak rattet, de må også føle seg komfortable på den mobile arbeidsplassen sin. Derfor oppfyller brukte trekkvogner fra MAN alle ønsker når det gjelder komfort og kjøresikkerhet: En cruisecontrol avlaster føreren på lange strekninger, parkeringsvarmer og klimaanlegg sørger for godt inneklima og de har behagelige senger å sove i.

Trekkvogner er praktiske allroundere som kan trekke alle typer tilhengere. De har førerhus, styre- og drivaksler, motor og girkasse. I stedet for et lasteområde er de utstyrt med en svingskive – på denne er semitraileren "påsadlet" og forbundet med en kingbolt. Siden vogntog ikke er like manøvrerbare som leddbiler eller individuelle lastebiler, brukes de hovedsaklig i langdistanse godstransport eller som anleggskjøretøy i nasjonal eller internasjonal trafikk.

Brukte vogntog er et godt alternativ til nye kjøretøy. Klikk deg gjennom vår kjøretøyfinner – den optimale trekkvognen for dine behov venter på deg! Med MAN TopUsed drar du fordel av et stort utvalg av forskjellige trekkvogner til gode priser, uansett produsent, i alle vektklasser og typer.

Finn kjøretøy