MAN во Македонија

Без разлика дали станува збор за товарен или патнички превоз: Откријте ја разновидноста на камионите MAN и автобусите MAN

Пронајдете локален дистрибутер сега
Комерцијални возила и транспортни решенија на MAN

Наша понуда на возила MAN

MAN TGX
 • Ергономски кокпит со MAN SmartSelect – иновативна контрола на инфозабавниот систем
 • Ефикасна погонска група која ја зголемува економичноста
 • Паметните системи за помош* му помагаат на Вашиот возач со што ја зголемуваат безбедноста на патиштата

* Во рамки на границите на системот.

MAN TGS

 • Ергономско работно место на возачот со ниво за читање и работа
 • Влез со скалила што не се лизгаат и MAN EasyControl со четири копчиња
 • Максимална удобност за време на паузите благодарение на преклопното совозачко седиште Vario и преклопната масичка

MAN TGM и MAN TGL

 • Зголемено видно поле благодарение на спуштениот кокпит и аеродинамичките надворешни ретровизори
 • Низок ергономски влез со скалила што не се лизгаат
 • Максимално оптоварување благодарение на намалената тежина

MAN Lion’s Coach
 • Моќен и ефикасен меѓуградски автобус со моќност до 510 КС
 • Неверојатна удобност за возачот и за патниците
 • Максимална безбедност благодарение на иновативните систем за помош*

* Во рамки на границите на системот.

MAN Lion’s Intercity

 • Лесен автобус, со капацитет до 59 места
 • Моќен деветлитарски мотор со моќност до 360 КС
 • Опсежна опрема за безбедност
 • Автобусот може да се користи за повеќе намени, како меѓуградски автобус, за линиски превоз или како училиштен автобус

MAN Lion’s City Ü

 • Ефикасен автобус со низок под за патнички превоз
 • Комфорно сместување до 44 патници
 • Модуларен концепт за градски и друг патнички превоз

MAN Lion’s City

 • Удобно работно место за возачот со интуитивно решемока за оптимална поддршка во секојдневната работа
 • Ниски трошоци за време на работниот век (LCC) на возилото и лесно одржување
 • Економичен деветлитарски мотор со моќност до 360 КС
 • Дизајниран во тесна соработка со нашите клиенти

MAN Lion’s City E
 • Целосно електричен погон без емисија на штетни гасови
 • Батерија со голем капацитет, со капацитет за брзо полнење и сигурен домет до 350 km* во текот на целиот работен век на батеријата
 • Батериите се поставени на покривот што овозможува нивно лесно одржување
 • Поголем простор во внатрешноста

*Зависи од стратегијата за користење на батеријата и под поволни услови за употреба: Мала потрошувачка при употреба во однос на просечна брзина, оптоварување, топографија и климатизација.

Брошура MAN Lion’s City E
MAN Lion’s City G
MAN Lion’s City G

 • Моќен мотор на природен гас со помала емисија на штетни гасови и помала бучава од класичниот дизел мотор
 • Капацитетот до 1.875 литри природен гас обезбедува долг домет во градскиот сообраќај
 • Ви го нудиме и MAN EfficientHybrid – дополнителен електричен мотор за уште поголема ефикасност во однос на емисиите и потрошувачката на гориво

Нашите понуди и услуги

MAN DigitalServices

Производи и решенија

MAN DigitalServices нуди дигитални решенија за транспорт и логистика. Нашите услуги за управување со возниот парк, управување со одржувањето и поддршката на возачите ги документираат и анализираат податоците за распоредување и информациите за вашите возачи и возила и на тој начин ви помагаат да ја зголемите профитабилноста и да го оптимизирате бизнисот.

Услуги и понуди на MAN

Услуги

Нашите услуги се совршено надополнување на нашите висококвалитетни возила. Со нашите услуги за поправка и одржување и со решенија за мобилност ќе останете во движење. Оригиналните делови и додатоци MAN, кои се специјално изработени за вашето возило, ви пружаат поголема удобност и економичност.

Повеќе информации? Дојдете наваму!

Имате прашања?

Советување? Најдобро е лично: