Nakup rabljenih podvozij za tovornjake

Najdi vozila

Vaše prednosti

  • Znak kakovosti
    Rabljena podvozja za tovornjake preverimo v podjetju MAN, preden jih ponudimo. Za dodatno varnost poskrbi znak kakovosti MAN TopUsed.
  • Financiranje in servis
    MAN TopUsed ponuja možnosti lizinga in financiranja – izkoristite tudi izbiro možnosti garancije in prvovrstni servis.
  • Osnova za nadgradnje
    Zaradi svoje prilagodljivosti se podvozja za tovornjake lahko uporabljajo na različne načine in so še posebej nepogrešljivi kot gradbena vozila, vozila za prevoz pijačo ali za posebna vozila, kot so gasilska vozila.

Splača se kupiti rabljena podvozja!

Okrepite svoj vozni park z rabljenimi prvovrstnimi podvozij za tovornjake

Podvozja za transportna vozila so osnova številnih tovornjakov in so običajno zasnovana kot okvirna konstrukcija – na njih so nameščene zahtevane nadgradnje. Podvozja za tovornjake imajo funkcijo podpore pogona, karoserije in tovora ter njihovo stabilizacijo pred zunanjimi silami. Zaradi svoje temeljne prilagodljivosti pri namestitvi nadgradenj so zelo vsestranska in zato nepogrešljivo orodje, zlasti v gradbeni industriji ali na številnih drugih področjih uporabe.

Podvozja za tovornjake se uporabljajo v tranzitnem prometu, pa tudi pri kratkih in srednje dolgih prevozih, ki postavljajo posebne zahteve za lahka gospodarska vozila. Možne nadgradnje vključujejo različne izpeljave nadgradenj zaboja (zaprti transportni sistemi) ali vrste nadgradenj s prekucniki (zlasti primerne za prevoz razsutega blaga). Podvozje za transportna vozila je pogosto sestavljeno iz kabine na ogrodju z dvema ali več osmi.

Na MAN TopUsed boste našli veliko izbiro različnih podvozij za transportna vozila po vrhunskih cenah in v dobri kakovosti. Odvisno od zahtevane različice z dvema, tremi ali celo štirimi osmi, želene moči motorja, pogona, skupne teže in tipa nadgradnje – vam naš iskalnik vozil ponuja visokokakovostna, rabljena podvozja vseh znamk in tipov. Zagotovite si najboljšo kakovost iz druge roke!

Najdi vozila