Használt legördülő billenős tehergépkocsi vásárlása

Járművek keresése

Előnyök az Ön számára

  • Minőségigazoló plakett
    A használt legördülő billenős járműveket alaposan megvizsgáljuk, mielőtt bekerülnek kínálatunkba. A további biztonságról az MAN TopUsed minőségigazoló plakett gondoskodik.
  • Finanszírozás és szerviz
    Az MAN TopUsed lízing- és finanszírozási ajánlatokat kínál Önnek – emellett választható garancialehetőségekből és elsőosztályú szervizből is részesül.
  • Rendkívül gyors
    A feladatspecifikus hidraulikának köszönhetően a görgős konténerek vagy egyéb felépítmények a tehergépkocsira néhány perc alatt fel-, le- és áthelyezhetők.

Legördülő billenős tehergépkocsikat megéri használtan venni!

Bővítse járműflottáját minőségigazoló plakettel ellátott használt legördülő billenős járművekkel

A legördülő billenős tehergépkocsik sajátossága, hogy az alvázon található szállítótartályok legördíthetők. A cserélhető szállítóládákat görgős tartályoknak is nevezik, és felhasználási területtől függően különféle változatokban elérhetők – így pl. egy felfelé nyitott teknő darabos ömlesztett áru, mint pl. építési törmelék és termőföld szállítására szolgál. Legördülő billenős járművel a konténerek fel-, le- és áthelyezése más felépítményekre néhány percen belül kivitelezhető.

A legördülő billenős járművek alapját általában egy alváz képezi, amely egy hidraulikus kampós emelős felépítménnyel van ellátva. Az Ön igényeitől függ, hogy a használt legördülő billenős járműnek a fedélzetén melyik hidraulikus felépítménnyel kell rendelkeznie. Ha főként azonos méretű konténereket szállít, akkor a normál emelőgém teljesen elegendő. Ezzel szemben, ha sokszor szállít különböző méretű konténereket, korlátozott a magasság, vagy a konténert úgy kell a járműre húzni, hogy végig felfeküdjön a rakfelületen, esetleg vasúti kocsikra kell átrakodni, akkor a teleszkópos emelőgém előnyt jelent.

Találja meg a tökéletes hordozójárművet az MAN TopUsed vállalatnál! Akár legördülő billenős, akár lehelyező billenős járműről van szó – platformunkon megtalálja az optimális megoldást feladataihoz. Részesüljön a különféle kedvező árú billenős járművek nagy választékából, gyártótól függetlenül minden súlykategóriában és kivitelben.

Járművek keresése