Használt tehergépkocsi-alvázak vásárlása

Járművek keresése

Előnyök az Ön számára

  • Minőségigazoló plakett
    A használt tehergépkocsi-alvázakat az MAN megvizsgálja, mielőtt bekerülnek a kínálatba. A további biztonságról az MAN TopUsed minőségigazoló plakett gondoskodik.
  • Finanszírozás és szerviz
    Az MAN TopUsed lízing- és finanszírozási ajánlatokat kínál – emellett Ön választható garancialehetőségekből és elsőosztályú szervizből is részesül.
  • Alap a felépítményekhez
    Rugalmasságuknak köszönhetően a tehergépkocsik alvázai sokoldalúan felhasználhatók, és mindenekelőtt építőipari járműként, italszállító járműként, vagy speciális járműveknél, mint pl. a tűzoltóságiak, nélkülözhetetlenek.

Alvázakat megéri használtan venni!

Bővítse járműflottáját csúcskategóriájú használt tehergépkocsi-alvázakkal

A tehergépkocsi-alvázak számos tehergépkocsi alapját képezik, és rendszerint keretes konstrukcióként alkotják meg őket – ezekre a keretekre helyezik a szükséges felépítményeket. A tehergépkocsi-alvázak feladata a hajtásrendszert, a karosszériát és a hasznos terhet hordozni, valamint külső erőbehatásokkal szemben stabilizálni. Alapvető rugalmasságuknak köszönhetően a felépítmények felvételét tekintve sokoldalúan használhatók, és ezért mindenekelőtt az építőiparban, vagy számos egyéb használati területen nélkülözhetetlen munkaeszközök.

Tehergépkocsi-alvázakat távolsági fuvarozásban, de olyan kis vagy közepes távolságú szállításokhoz is használják, amelyek a haszongépjárművel szemben különleges elvárásokat támasztanak. A lehetséges felépítmények közé tartoznak a dobozos felépítmények különböző változatai (zárt szállítórendszerek), vagy a billenős felépítmények típusai (mindenekelőtt ömlesztett áruk szállítására alkalmasak). Egy tehergépkocsi-alváz gyakran egy vezetőfülkéből áll egy keretszerkezeten kettő vagy több tengellyel.

Az MAN TopUsed vállalatnál különféle tehergépkocsi-alvázak széles választékát találja kiváló áron és jó minőségben. A szükséges két-, három-, vagy akár négytengelyes változattól, a kívánt motorteljesítménytől, a hajtástól, az össztömegtől, és a felépítmény típusától függően járműkeresőnk kiváló minőségű használt alvázakat kínál Önnek minden márkában és típusban. Szerezzen be kiváló minőséget másodkézből!

Járművek keresése