MAN mobilitetsgaranti

MAN mobilitetsgaranti

Hold dig mobil

MAN mobilitetsgarantien til din brugte MAN lastbil fra MAN TopUsed.

Oversigt

 • Maksimal mobilitet og driftssikkerhed
  Mobilitet og pålidelighed er helt afgørende. Derfor sikrer vi med MAN mobilitetsgarantien, at din brugte MAN lastbil altid er klar til at tage fat, og at du kan holde dig i bevægelse i mere end 30 europæiske lande.
 • Hurtig hjælp på stedet i havaritilfælde
  Bare tag det roligt. Skulle der opstå et teknisk problem med din MAN, så er vores mekanikere hurtigt ude hos dig for at hjælpe dig videre. Takket være et finmasket servicenet i hele Europa er hjælpen som hovedregel aldrig langt væk. MAN Serviceværkstederne har desuden ekstra lange åbningstider og rykker også ud om natten eller i weekenden, hvis det skal være. Vi reparerer din MAN på stedet eller bugserer den til nærmeste værksted.
 • Optimal økonomisk sikkerhed
  Vi ved, at tid er lig med penge, og derfor sætter vi alt ind på at få dig hurtigt videre, hvis din lastbil skulle få brug for en reparation. Afhængigt af problemets omfang får du et reservekøretøj eller godtgørelse for svigt.

Ydelser, du kan regne med

Med MAN mobilitetsgarantien er vi altid klar med hjælp og til at sikre, at du kan køre videre. Det giver ro i sindet og en god fornemmelse, når du er på farten. Vi tilbyder følgende ydelser:

Oversigtstabellen viser dig, hvilke ydelser der gælder hvornår og i hvilket omfang.

Ydelse Forudsætninger Ydelsesloft Andre kriterier
Vejhjælp på stedet Uheld pga.en teknisk defekt Smådele op til 50 euro Indsats uden
tidsbegrænsning
Bugsering til nærmeste MAN serviceværksted Reparation på stedet ikke mulig Uden værdiloft  
Reservekøretøj Reparation kan ikke afsluttes samme dag Op til 180 euro pr. dag (TGM, TGX/S)
Op til 130 euro pr. dag (TGL)
Ikke kombineret med godtgørelse for tabt tid,
maks. 14 dage
Godtgørelse for tabt tid Reparation kan ikke afsluttes samme dag Op til 180 euro pr. dag (TGM, TGX/S)
Op til 130 euro pr. dag (TGL)
Hvis reservekøretøj ikke er tilgængeligt
Ikke kombineret med reservekøretøj,
maks. 14 dage

Bemærk: MAN mobilitetsgarantien fås kun i forbindelse med MAN TopUsed-garanti, en MAN serviceaftale og MAN ServiceCare S.

Vi reparerer din lastbil – hurtigt og pålideligt

Altid klar med hjælp i havaritilfælde

Uanset hvor du er på vej hen, så er hjælpen aldrig længere væk end det nærmeste MAN serviceværksted takket være det finmaskede servicenet. Med MAN Mobile24 tilbyder vi desuden vejhjælp i havaritilfælde. Døgnet rundt og 365 dage om året. Et enkelt opkald til MAN Mobile24-nummeret, der gælder i hele Europa, er alt, hvad du skal foretage dig. Så organiserer vores eksperter resten: Hurtig hjælp eller reparation på stedet, transport til nærmeste MAN serviceværksted og det fortsatte reparationsarbejde.

Alt sammen i MAN kvalitet

En hurtig reparation forudsætter umiddelbar adgang til alle nødvendige reservedele. Det klarer vi. Vi anvender udelukkende MAN originaldele med 2 års reklamationsret. Effektiv lagerstyring sikrer, at 80 % af alle relevante reservedele altid er på hylderne hos vores værksteder. Specialdele leveres inden for en uge.

Økonomisk på den sikre side – også i havaritilfælde

Med MAN mobilitetsgaranti er du sikret økonomisk i tilfælde af en skade. Ved et teknisk problem med køretøjet organiserer og afholder vi alle omkostninger til vejhjælp på stedet. Det inkluderer også bugsering til nærmeste MAN serviceværksted, hvis det viser sig umuligt at reparere køretøjet på stedet. Du får selvfølgelig et reservekøretøj stillet til rådighed, hvis reparationen ikke kan afsluttes samme dag. Skulle der ikke være et egnet reservekøretøj, modtager du godtgørelse for tabt tid.

Din start på digital vedligeholdelsesstyring:
MAN ServiceCare S

Med MAN ServiceCare S, den gratis tjeneste fra MAN, har du og dit MAN serviceværksted altid det fulde overblik over tilstanden af din MAN lastbil. Så snart der opstår behov for service af et af dine MAN køretøjer, bliver du kontaktet af en medarbejder fra MAN serviceværkstedet for at aftale tid til det forestående service.

Kommende aftaler, servicekrævende komponenter og skadesrapporter på RIO Platform kan frit tilgås med MAN ServiceCare S. Takket være den forudseende planlægning kan du let samle serviceaftaler og kombinere flere serviceopgaver i samme værkstedsbesøg. Du opnår derved maksimal oppetid for køretøjet og sparer både tid og administrationsarbejde.

Kom hurtigt i gang med MAN ServiceCare S

 1. Køretøjet skal udstyres med en RIO Box, hvis en sådan ikke allerede er installeret
 2. Få mere at vide på MAN Marketplace: www.man.eu/marketplace
 3. Book MAN ServiceCare S eller MAN ServiceCare M på Marketplace, og opret en brugerprofil på RIO Platform
 4. Mobil dataoverførsel af køretøjs- og vedligeholdelsesoplysninger til RIO Cloud

Det får du med MAN TopUsed mobilitetsgarantien

MAN mobilitetsgarantien kan tilkøbes til brugte MAN TGL, TGM, TGS eller TGX med en gyldighedsperiode på 6, 12, 24 eller 36 måneder. Den forudsætter, at du aktiverer den gratis tjeneste MAN ServiceCare S i kombination med en MAN serviceaftale og en MAN TopUsed-garanti.

Vælg mellem følgende:

Digital vedligeholdelsesstyring
Digital vedligeholdelsesstyring
 • Gratis MAN ServiceCare S **

**valgfri udvidelse til MAN ServiceCare M

Læs mere
MAN TopUsed-garanti
MAN TopUsed-garanti
 • MAN garanti på drivlinen
 • MAN garanti på drivlinen Plus
 • MAN garanti på hele køretøjet
Læs mere
MAN serviceaftale
MAN serviceaftale
 • ComfortOil
 • Comfort
 • ComfortPlus
 • ComfortSuper
Læs mere

Har du spørgsmål?

Find din lokale MAN TopUsed-afdeling

Vil du vide mere?