Komplette vogntog

Komplette vogntog

Vær kritisk: Skræddersyede transportløsninger

MAN TopUsed giver dig muligheden for at samle alle dine køretøjshandler hos én og samme leverandør. Her finder du alt lige fra sættevognstrækkere til komplette vogntog med tilhørende sættevogn eller anhænger. Vores store sortiment af forskellige mærker og typer sikrer, at du finder den optimale, skræddersyede transportløsning.

Oversigt

  • Førsteklasses rådgivning
    Lastbiler, busser, komplette vogntog, anhængere eller sættevogne af alle typer og fra alle producenter – du finder det hele hos os. Nyd godt af den unikke servicekvalitet og vores store erfaring med brugte køretøjer. Når du har fundet det ønskede køretøj, hjælper MAN TopUsed-afdelingen dig gerne med personlig og professionel rådgivning.
  • Kompromisløs kvalitet
    Brugte anhængere og sættevogne fra MAN TopUsed er professionelt klargjort udstyr, som lever op til alle kvalitetskrav. Størstedelen af køretøjerne stammer fra lastbiludlejningsfirmaet EURO-Leasing, der er et datterselskab tilhørende MAN Truck & Bus.
  • Altid i nærheden
    Vores udvalg af sættevognstog, anhængere og sættevogne er tilgængeligt hos alle MAN TopUsed-afdelinger i hele Europa. Hvis vi ikke har det ønskede køretøj på lager, sætter vi gerne en søgning i gang og holder dig informeret om, hvilke muligheder du har. Det er vores målsætning at kunne levere transportløsninger til dig, der opfylder præcis de behov, som din virksomhed har.

Har du spørgsmål?

Find din lokale MAN TopUsed-afdeling

Vil du vide mere?