Køb brugte lastbilchassiser

Find køretøj

Dine fordele

  • Kvalitetsmærke
    Brugte lastbilchassiser kontrolleres grundigt af MAN inden de tilbydes. MAN TopUsed kvalitetsmærke giver yderligere sikkerhed.
  • Finansiering og service
    MAN TopUsed tilbyder dig leasing- og finansieringsmuligheder - samtidigt drager du også fordel af et udvalg af garantimuligheder og af førsteklasses service.
  • Grundlag for overbygninger
    På grund af deres fleksibilitet kan lastbilchassiser bruges på mange forskellige måder og er især uundværlige som byggerikøretøjer, drikkevarekøretøjer eller til specielle køretøjer såsom brandvæsener.

Det betaler sig at købe brugte chassier!

Styrk din flåde med brugte lastbilchassiser i topklasse

Lastbilchassiser danner grundlaget for mange lastbiler og er som regel designet som en rammekonstruktion - de nødvendige overbygninger placeres på disse rammer. Lastbilchassiser har den funktion at understøtte drevet, karosseriet og nyttelasten og stabilisere dem mod eksterne kraftpåvirkninger. På grund af deres grundlæggende fleksibilitet til at rumme overbygninger er de meget alsidige og derfor et uundværligt værktøj, især inden for byggebranchen eller indenfor mange andre anvendelsesområder.

Lastbilchassiser bruges i langdistance transport, men også til korte og mellemstore transporter, der stiller særlige krav til erhvervskøretøjer. De mulige overbygninger inkluderer forskellige variationer af kassehus (lukkede transportsystemer) eller typer af tipvogne (især velegnet til transport af bulkgods). Et lastbilchassis består ofte af et førerhus på en ramme med to eller flere aksler.

På MAN TopUsed finder du et stort udvalg af forskellige lastbilchassiser til toppriser og god kvalitet. Afhængigt af den krævede variant med to, tre eller endda fire aksler, den ønskede motorkraft, drev, totalvægt og type karosseri - finder du på vores køretøjssøgning brugte chassiser af høj kvalitet af alle mærker og typer. Sikre dig den bedste, brugte kvalitet!

Find køretøj