Vrijheid ervaren: Het nieuwe touringcarabonnement: nu met actiepakket

Spreek ons aan: Wij adviseren u graag
Touringcarabonnement

In één oogopslag

  • Allround zorgeloos-pakket
    In het pakket zijn de leasekosten, het Comfort Plus servicecontract en de aandrijflijngarantie al inbegrepen: voor maximale planningszekerheid.
  • Flexibele looptijd en topaanbod voor overname van voertuigen
    U kunt kiezen uit drie leasetermijnen: 18, 24 of 30 maanden. Aan het einde van de looptijd kunt u het voertuig tegen gunstige voorwaarden van MAN kopen of aan MAN teruggeven.
  • 33 procent van de leasekosten cadeau
    MAN neemt het laatste derde deel van de leasekosten voor zijn rekening.

Vier argumenten voor het touringcarabonnement

Wij steunen de touringcarsector in moeilijke tijden met een aantrekkelijk en flexibel totaalpakket: Daarom hebben wij een eersteklas pakket samengesteld dat naast de leasekosten ook het onderhoud omvat, wat u financiële planningszekerheid biedt. Bovendien geven wij u een derde van de totale leasekosten cadeau en kunt u het voertuig aan het einde van de looptijd tegen een gunstige prijs kopen. Profiteer nu: onze "Bus op abonnement" is alleen beschikbaar zolang er voertuigen beschikbaar zijn.

Servicecontract

Allround zorgeloos-pakket

Het MAN servicecontract Comfort Plus en de MAN aandrijflijngarantie zijn al inbegrepen in het pakket. Zo zijn alle services en inspectiewerkzaamheden zoals opgesomd in het onderhoudsschema van uw voertuig al in deze prijs inbegrepen. Voor u betekent dit een maximale betrouwbaarheid van de planning en een hoge beschikbaarheid van de voertuigen.

Naar onze servicecontracten

Leasekosten

Een derde van de leasekosten cadeau

MAN neemt een derde van de leasekosten voor zijn rekening: U leaset de touringcar bijvoorbeeld voor 24 maanden - maar betaalt slechts voor 16 maanden. De kosten van de overige 8 maanden krijgt u van MAN cadeau.

Flexibele looptijd

Flexibele looptijd

U bepaalt de looptijd van uw leasecontract: 18, 24 of 30 maanden. Aan het einde van de looptijd hebt u de mogelijkheid om het voertuig tegen gunstige voorwaarden over te nemen of het gewoon terug te brengen.

Vind uw MAN TopUsed-locatie

U wil meer te weten komen?